Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HPV

Príspevok v téme: HPV
zhrozena

Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?

inka

prave z tej biopsie sa zistuje o ake bunky ide,ci je to displazia,alebo len nejake zmeny atypicke a pod.mam pocit ze tebe asi biopsiu uz robili a teraz ti navrhli skor konizaciu,nie?pretoze biopsiu ti mohol lekar urobit ked ta vysetroval v ordinacii .kolko mas rokov ak s asmiem spytat.

evellina

inka...aha,teraz som si precitala co si mi skor pisala..takze ta biopsia je na urcenie toho ako mam zasiahnuty krcok maternice,ze??..aha,tak lekar mi povedal,ze mam stredny az tazky stupen,ale ja neviem coho a ze je potvrdene HPV...

inka

najlepsie je navstivit po vysetreni biopsie imunologa.ak ti teda mozem poradit.zdravy organizmus sa vie vysporiadat s HPV a ak mas poruchy imunity tak to nezvlada sam a treba zistit pricinu.inak s aHPV neda liecit.teraz& neries HPV teraz ries displaziu a nasledne imunitu a hlavne sa pytaj lekara na vsetko co mu nerozumies,predides tak strachu z neznamych veci.

evellina

zhrozena,este mi prosim ta porad ak vies ,co si mam kupit na tie malilinke bradavicky,ktore mam na pravej ruke a nechcem aby sa mi sirili,to urcite suvisi s HPV,ze???...dakujem

inka

evelina a ako zistil v akom stadiu mas dysplaziu?ved to sa da zistit len z histologie.povedal ti snad len vysledky PAP testu, nevies ake cislo alebo oznacenie?

evellina

zhrozena,a ako dlho uz mas HPV???...aj ty si sa tak hrozne nalakala,ked ti to lekar oznamil??..mne normalne prislo zle a nic som nevidela..vzdy ked som chodila na preventivu k lekarovi,tak som mala lahku az strednu formu (ale neviem coho),no a teraz mam strednu az tazku...je to zle,co??

evellina

zhrozena....a naco je dobra ta biopsia,ked uz doktor vie ze je to HPV??..on mi nieco vravel,ze mam dysplaziu krcka maternice a ze mam stredny az tazky stupen..