Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HPV

Príspevok v téme: HPV
zhrozena

Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?

RNG

ako som spomenul, zhrozena, HPV 16 a 18 sposobuju aj rakovinu pazeraka, takze aj chlapom to skodi. Nehovoriac problemy s pohlavnymi organmi, zapaly prostaty a pod.
Takze aj chlapom to skodi aj ked nie tak viditelne a casto.

zhrozena

Chlapom nerobia vysetrenie na HPV, lebo im tento virus neskodi...A tak pekne ho siria dalej. Takze bud panica alebo riskovat HPV...Ja krava som mala ostat pri panicovi...

RNG

Margo, si na omyle, I3C a DIM, su obidva klinicky dokazane ucinne prostriedky proti rastu nefunkcnych tkaniv desiatkami roznych lekarskych studii.
A pri tom su to neskodne potravinove doplnky.
300 mg I3C je ekvivalent zjedenia 2 kil brokolice, takze stava nestaci.
A Indonal bol na Slovensku schvaleny SUKL ako liecivo

RNG

evelina, v mojich obchodoch na Slovensku mam 500 mg kapsule aj pilulky chaparalu rovno od vyrobcu z Arizony.Tiez astragalus, aloe vera,extrakt z olivovych listov a ine, nie tak silne, ale dobre antiviralne.

margo

bez urazky, ale indonal nie je liek, ale vyzivovy doplnok s dobrym P.R., ktory nepomoze ani neposkodi. latky, ktore indonal obsahuje su aj v obycajnej kapuste. babskym liekom na mierne odchylky od normy pri liecbe nalezov na krcku je cerstvo vytlacena kapustova stava (z bielej hlavkovej kapusty), dat na tampon a zaviest na noc. okrem toho brat vysoke davky wobenzymu (3xdenne po 8 az 10tbl) a podla moznosti prejst na surovu stravu, vylucit maso, mlieko a vyrobky z muky. Ja som toto vsetko podstupila tri mesiace pred operaciou, potom mi urobili konizaciu. Vysledky- hpv aj dysplazia su prec- a to som uz mala stadium carcinoma in situ.

evellina

RNG...prosim ta este raz mi porad,co si mam teda zakupit a hlavne ci to mozem vsetko dokopy kombinovat,lebo mne sa toho zda uz nejako vela.Tak teda uzivam:WOBENZYM,ZINOK,SELEN,ALOE VERA (tbl.),AFRODITIN CAJ pre zdravie (gyn.)...a mala by som si este zakupit INDONAL a CHAPARALA???...Indonal su tabletky a Chaparala je co???Napis mi este raz prosim ta to davkovanie pre mna.Dufam,ze chaparala kupim v Nemecku,ak nie,co potom???...dik za odpoved..

evellina

Ahojte,ja uz som tu zase.Dakujem vam vsetkym za tie povzbudive slova,ani si neviete predstavit ako mi to pomaha.Som v zahranici a tu sa nemam s kym porozpravat o tomto probleme.Nie zeby som sa tesila,ze som tu nasla zeny s problemom ako mam ja,ale naozaj mi to pomaha a hlavne,ked viem,ze to nemam sama.Este raz vam dakujem.A nerozumiem jednej veci,teda ked mi zeny musime chodit k zenskemu lekarovi na preventivne prehliadky a potom,ked nam nieco najdu,tak nam rezu z krcka maternice a chlapi preco nemusia tiez chodit na nejake prehliadky,ved ked to maju aj oni,preco sa tomu nepriklada vacsi vyznam a netlaci sa na chlapov,nech idu tiez na nejake kontroly aspon raz do roka,ved potom jasne,ze oni by len sexovali a nasledky ich nazaujimaju.Aspon po takej kontrole by mozno vacsina chlapov pristupovala k sexu inac.

evellina

Ahojte,ja uz som tu zase.Dakujem vam vsetkym za tie povzbudive slova,ani si neviete predstavit ako mi to pomaha.Som v zahranici a tu sa nemam s kym porozpravat o tomto probleme.Nie zeby som sa tesila,ze som tu nasla zeny s problemom ako mam ja,ale naozaj mi to pomaha a hlavne,ked viem,ze to nemam sama.Este raz vam dakujem.

RNG

inka, I3C a DIM sa pouzivaju aj pri lieceni niektorych rakovin., Dalsie prostriedky najdes v temach"desatoro... a "B-17 "(GRAVIOLA, B-17, lapacho, betaglukany, enzymi, samento, liquid zeolites, silne antioxidanty, ...