Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
baby, ako ja vas vazne niktore nechapem... same dobre viete,ze nie ste tucne ,ze mate super vahu ,miery,ze keby aj priberiete trochu tak sa nic nestane a vy sa pytate ci ste tucne..to chcete aby vam kazdy rozpraval ake ste chude alebo co??lebo mne to tak pripada
A ja?Meriam 171 cm,vážim 46 kg a miery :89,52,81.Ďakujem za názory.Joj a ešte vek 16rokov.
hopsana- hadam to nemyslis vazne... nie si!ani trosicku!
Som tucna? Vek: 17 rokov. Meriam 175 cm, vazim 52 kg. Miery 98-55-86. Dakujem.
mas akurat postavu =)dokonca by som povedala ze si mozes dovolit pribrat este takych par kilo
mam 14 ,47kg.163vyska myslim si ze niesom tucna prave naopak mam ploche brucho ale od pasa dole je to horsie velky zadek a stehna
podla mna si akurat, urcite sexy postava!!!
ZALEZI NNA TOM AKO SI NA TOM VYSKOVO!!A INAK KED POJDES KU DETSKEJ DOKTORKE TAK SA JEJ SPYTAJ CI MAS NADVAHU ALEBO PODVAHU..MA TAM NATO TAKE VELKE OBRAZY NA STENE...OPYTAJ SA JEJ..ALE AK SI MYSLIS ZE SI PRI SEBE TAK TO NERIES..PRETOZE SI VO VEKU KEDY SI TVOJE TELO BERIE TO CO POTREBUJE A TY MU TO MUSIS DAT!!JE TO DOLEZITE PRE TVOJ VYVIN!!TAKZE NEVYMYSLAJ JO??DRZKAM PALCEKY