Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
NIE!!!! nebojsa urcite niesi tucna :) pri svojich 175 cm mas najlepsiu bvahu :) nebojsa :)) teraz ta chlapi urcite beru za sexy :)) .....moj nazor je taky ze podla mna si aj tak este stale velmi chuda a mohla by si mat aj takych 56-57kil :)
POtrebujem radu vazim 54kg a meriam 163cm
som podla vas tucna???...a ak hej ako by som mohla schudnut podla mna mam tucne stehna a troska ruky...ja naozaj nevem ci som ci niesom..aj ked test vravi ze nie ale clovek lepsie posudi...tak dufam ze poradite...papap
ARKTÍDA:podla mna vobec niesi tucna dokonca mas podla mmna lahku podvahu a to ze si prekonala anorexiu je super a koli tomusa ti mozno zda ze si tucna oproti tomu aka si bola a nie teraz si len viac zenskejsia zvyraznili sa ti niektore krivky ver ze je to viac sexi tak nemaj strach mas naozaj super postavu:D
Nie si tučná, len sa snaž nepribrať. Mám 48 rokov, celý život som bojovala.rozmery stehien a zadku. Stihle to nie je, ale snaž sa udržať - bicyklovanie,plávanie
nikaaa ty si normalna? .. to co jej radis?! Dievca ma anorexiu .. resp. s nou bojuje a ty ju posielas do modelingu ? .. Ved to automaticky bude zase chudnut .. chces ju zabit? ... a ked uz ide o to .. modeling snad nie je len o vyske, nie??
arktida_ ja mam tiez taky problem, mam 174 cm ,15 rokov a 54 kg...citim sa ok..ale snazim sa udrziavat hmotnost,a ked ti mozem poradit skus sa presadit v modelingu, ved ked mas iba 14 rokov a taku vysku tak urcite by z toho mohlo nieco byt...ja som skusila elite model a zatial sa mi celkom dari:)))
Lubica,máš dokonca podváhu.Máš 14,tak sa nad svojím zdravím zamysli. Ži a normálne sa stravuj.Ak v tomto veku budeš experimentovať so stravovaním,diétami,môžeš dopadnúť zle.
nie nie si lubica. je to tak akurat. ja som na tom omnoho horsie. mam 178 cm a 80,5 kg. musim schudnut aspon na tych 68 kg (este lepsie by bolo na takych 65-64 kg. takze mam co robit. do septembra chcem schudnut aspon tych 10 kg.
ja mam 15 rokov a meriam 156 cm a vazim 49 kg a chcem strasne schudnut ale nemam pevnu volu mozno vydrzim tak 3 dni a potom sa zase prezieram :(
Včera som šla cez mesto a videla dievčinu...Neviem,či bola po chorobe,alebo trpí na anorexiu. Baby,spamätajte sa.Ten pohľad bol hrozný. Kostra obalená v koži.Prepadnutá tvár.Keby som bola mužom,tak sa strasiem.