Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
No a ja mam 11 a vazim 58 kil a meriam 152 este stale si myslite že ste tuční.
ty tela jak mozes byt tucna ved ams iba 54 kilov a vysoka si jak rebrik tak co sa stazujes keby ams70kilov co potom povis zabijem sa?
Spamataj sa dievca, ked si vypocitas BMI tak ti z toho vyjde ze si podvyzivena, uz ked to chces mat takto oficialne podlozene, ale myslim, ze na to netreba ani vypocet, staci vidiet tvoju vysku a vahu. Tak prestan vymyslata, ze si tucna, alebo ked ti to nestaci, tak sa postav vedla niekoho normalneho, pozri sa do zrkadla a ten rozdiel uvidis. Problem nie je v tvojom tele, ale v tvojej hlave, to vysvetluje ta anorexia. Sustred sa na nieco ine a postavu neries, hlavne, ked nemas CO riesit. Najdi si zmysel zivota v nejakom hobby, alebo sa venuj skole, alebo priatelom a nerozmyslaj o vahe. vela stastia.
waaaw také miery majú missky a ty sa pýtaš či si tučná? to jedine v tom priprípade že by boli aj ony ale ony sa mi zdajú chudučké a že aj keď si na seba dajú čokoľvek vyzerajú v tom dobre
Súhlasím s "názorom". Dalenka máš pomiešané hrušky s jablkami. Nejde o vysmievanie a Dalenka neporovnávaj rakovinu s anorexiou. Anorexiu si tie chudery privolali samé, rakovina je o niečom inom.
Miesto toho, aby sa tešili zo zdravia, tak sa oň pripravujú dobrovoľne, lebo to nemajú v hlavách v poriadku. Najkratšia cesta do hrobu je anorexia. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
A "arktída147", sama píšeš, že si prekonala anorexiu. Priber ešte zo 5 kilo, neuškodí Ti to, len prospeje. Ešte teraz vyzeráš ako vysušená slivka. Viem o čom píšem, mám takú istú výšku a mala som takú váhu pred pár mesiacmi. Pri takých modelkovských "proporciách" sa za Tebou ani žiaden chalan neotočí, tomu ver. Máš ešte málo rokov a dosť času na nápravu.
Ja mám síce raz toľko rokov ako Ty, ale teraz keď som v 7mesiaci tehotenstva si pripadám príťažlivejšia, ako keď som vážila 54kg.
Ja mám 155 cm a 45 kg... chcela by som pribrať, hoci postavu mám dobrú, ale zdá sa mi to málo.... NO niekedy cítim, že potrebujem závažie, aby som neuletela :)
no ja mam 16 rokov 166cm a váha 49 kg....podla BMI mi vychadza ze podváha ..ale aj tak si myslim ze som tucná hlavne tie stehná a nohy :( poradte ako schudnut!? plss
neviem ci ti to pomoze ale vahu mas ok mozno trosku malo len skor by mohol byt problem v tom ze proste nemas ziadne svaly len tuk a to potom vyzera vseliako ale to nejedenim nesravis tak skus nejaky sport ....
ANO baby vsetky ste straaaaaasne tucne... sa cudujeme ze vobec mate odvahu vyjst von a pisat to este aj na net!!!!
a teraz vazne - bolo by na case aby sa vsetky sibnute pubertacky spamatali a zacali rieist svoje skutocne problemy, ktorou zjavne nie je vaha, ale nieco ine... zacnite sa mat trosku viac rady a najdite si nejaku cinnost ktorym vyplnite svoj volny cas lebo zjavne ho mate privela, ked stihate rozmyslat ci nie ste tucne... a hlavne v 14tich kedy vaha kolise vacsine zien...