Som tučná?

strelena

ty tela jak mozes byt tucna ved ams iba 54 kilov a vysoka si jak rebrik tak co sa stazujes keby ams70kilov co potom povis zabijem sa?

1a1a1a

Spamataj sa dievca, ked si vypocitas BMI tak ti z toho vyjde ze si podvyzivena, uz ked to chces mat takto oficialne podlozene, ale myslim, ze na to netreba ani vypocet, staci vidiet tvoju vysku a vahu. Tak prestan vymyslata, ze si tucna, alebo ked ti to nestaci, tak sa postav vedla niekoho normalneho, pozri sa do zrkadla a ten rozdiel uvidis. Problem nie je v tvojom tele, ale v tvojej hlave, to vysvetluje ta anorexia. Sustred sa na nieco ine a postavu neries, hlavne, ked nemas CO riesit. Najdi si zmysel zivota v nejakom hobby, alebo sa venuj skole, alebo priatelom a nerozmyslaj o vahe. vela stastia.

anjelik9

waaaw také miery majú missky a ty sa pýtaš či si tučná? to jedine v tom priprípade že by boli aj ony ale ony sa mi zdajú chudučké a že aj keď si na seba dajú čokoľvek vyzerajú v tom dobre

Rady

Súhlasím s "názorom". Dalenka máš pomiešané hrušky s jablkami. Nejde o vysmievanie a Dalenka neporovnávaj rakovinu s anorexiou. Anorexiu si tie chudery privolali samé, rakovina je o niečom inom.
Miesto toho, aby sa tešili zo zdravia, tak sa oň pripravujú dobrovoľne, lebo to nemajú v hlavách v poriadku. Najkratšia cesta do hrobu je anorexia. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
A "arktída147", sama píšeš, že si prekonala anorexiu. Priber ešte zo 5 kilo, neuškodí Ti to, len prospeje. Ešte teraz vyzeráš ako vysušená slivka. Viem o čom píšem, mám takú istú výšku a mala som takú váhu pred pár mesiacmi. Pri takých modelkovských "proporciách" sa za Tebou ani žiaden chalan neotočí, tomu ver. Máš ešte málo rokov a dosť času na nápravu.
Ja mám síce raz toľko rokov ako Ty, ale teraz keď som v 7mesiaci tehotenstva si pripadám príťažlivejšia, ako keď som vážila 54kg.

ahaaha

Ja mám 155 cm a 45 kg... chcela by som pribrať, hoci postavu mám dobrú, ale zdá sa mi to málo.... NO niekedy cítim, že potrebujem závažie, aby som neuletela :)

jjhggjgLUCI

no ja mam 16 rokov 166cm a váha 49 kg....podla BMI mi vychadza ze podváha ..ale aj tak si myslim ze som tucná hlavne tie stehná a nohy :( poradte ako schudnut!? plss

0vecka

neviem ci ti to pomoze ale vahu mas ok mozno trosku malo len skor by mohol byt problem v tom ze proste nemas ziadne svaly len tuk a to potom vyzera vseliako ale to nejedenim nesravis tak skus nejaky sport ....

Dalenka

Mily 'nazor'... zrejme si nepostrehol, ze anorexia je CHOROBA... vysmieval by si sa niekomu kto by trpel rakovinou? pohorsoval by si sa nad nim?.... asi nie ze? tak ked nemas co rozumne povedat laskavo sa nevyjadruj

nazor

ANO baby vsetky ste straaaaaasne tucne... sa cudujeme ze vobec mate odvahu vyjst von a pisat to este aj na net!!!!
a teraz vazne - bolo by na case aby sa vsetky sibnute pubertacky spamatali a zacali rieist svoje skutocne problemy, ktorou zjavne nie je vaha, ale nieco ine... zacnite sa mat trosku viac rady a najdite si nejaku cinnost ktorym vyplnite svoj volny cas lebo zjavne ho mate privela, ked stihate rozmyslat ci nie ste tucne... a hlavne v 14tich kedy vaha kolise vacsine zien...