Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
Ahojte mam 175 cm a taktiez asi 52 kg. Ale chcela by som mozno troska pribrat lebo sa mi to velmi nepaci. nechcem byt az taka chuda...teda cely den pocuvam ze by som sa mala konecne najest a je mi to dost neprijemne. Nejake napady? PS jem normalne..dokonca viac ako by bolo vhodne :D
ach jáj :D ja mám 171 cm a 67kg... no veru , nie som chudá (podľa mnohých som tučné prasa :D ) , a čo ? ale cítim sa dobre x) !!
Arktida,
nie si tučna..si chora..a myslim ze si tu anorexiu ani neprekonala..ked si s tvojimi kilami pri takej vyske pripadas tucna...
vsak len sa zahravaj..od anorexie je k bulimii len skok..holky tu ti to potvrdia..a potom budes preklinat den kedy si to 1x spravila..to uz ale bude neskoro a cesta spať bude sakra trnista...a nie kazdej sa to podari...vacsinou holky spadnu do toho znova a znova...
tak si dobe premysli..ci chces tak skoncit...zmetať sa v tom bludnom kruhu neustaleho prezierania a zvracania..alebo zdupkas rychlo este na zaciatku tej cesty do pekla...ok??
mas super vahu na svoju vysku..tak..nespekuluj a nedietuj..ok??
ahoj arktida
ja som od teba nizsia, mam 168cm a co by som dala za tvoju vahu!..ja mam len 48 kg a nejde mi pribrat...ty by si tiez este mohla pribrat, si dost chuda a ked vravis, ze si mala anorexiu, tak mozno to este v teba trosku ostalo a stale sa vidis dost neobjektivne...
Ahoj artritida, ja mam 174 cm a mam 50kg, vsetci mi hovoria, ze som prilis chuda, ze mam anorexiu aj mne sa spociatku zdalo, ze som tucna ako tebe, ale skus sa pozriet do zrakadla a pozeraj sa na seba aspon 10 minut, nezda sa ti ze si aj ti prilis chuda, nemusis priberat ani chudnut, preco by si sa zbytocne trapila, maj sa rada taka aka si :DDD
Toto čo je že 11 ročná baba sa pýta či je tučná...došlaka ked som mala 11 tak som ani nevedela, čo je to váha, behali sme s babami po vonku, lozili po stromoch a nepremeriavali sa pred zrkadlom...hrozné dačo, ja vas normálne lutujem, nechápem čo riešite, vy si chcete privodiť zdravotné problémy na celý život? do 21 rokov by mal človek jest všetko a nevyberať si a potom si môžete zvolit zivotný štýl ale vy ak prestanete v 11tich normálne jest tak ani kramy nedostanete...potom sa už len môžete strachovať či vas chalani budu chciet neplodné a nie preto že máte zadok...to čo už je pekne na babe ktorá nemá zadok, len takú plošinu...
...sama som si prešla anorexiu ked som mala 18 a odvtedy mám problémy...bola som podvýživená, potom som hrozne pribrala lebo som začala s bulímiou...baby nepokúsajte osud pokial vam nic nie je a ak už ste "v tom" vyhladajte pomoc lebo jedneho dna budete lutovat, ze ste si nevazili svoje zdravie
na svoju vysku vobec niesi tucna davaj si pozor na to co si myslis dala by som rada aj tri vykricniky ale nejde mi ten klaves :D
Chlapi nechcú len vychrtnuté mátohy:D
Ste vy normalne, niektore, ze chcete schudnut? Ja mam 162 cm a 48 kg a citim sa dost chuda. Ja by som neviem co dala za to, keby som pribrala aspon 5 kil. Nedari sa mi vsak, stale som na tom istom. Dam si aj 2 porcie polievok a 2 porcie hlavneho jedla na obed, na posedenie zjem aj 2 balicky chipsov, 100 g cokoladu a cukriky ako Kinder Chocobons alebo Ferero Rocher by som jedla na kila, keby neboli take drahe. Myslim, si, ze keby som pribrala, mala by som aj vacsie prsia, lebo teraz mam len jednotky a rada by som mala take dvojocky. Citim sa chuda, plocha a rada by som pribrala, aby som vyzerala viac zensky vy tu riesite, ze mate 170 cm a 50 kg a este chcete schudnut.
Milá arktída147, nielen že nie si tučná, ale máš aj miernu podváhu, lebo si dosť vysoká...určite máš super postavu, tak načo sa trápiš? Skús sa na seba pozrieť očami iných ľudí, ktorí Ti určite hovoria že si chudá...veď uznaj, načo by všetci títo klamali? To by radšej nič nehovorili...aj mne to hovoria, lebo mám 160 cm a 45 kg, ale ja si tiež myslím že som tučná, ale už to skúšam brať tak, ako to radím aj Tebe:-) tak hlavu hore a užívaj si života kým si mladá :-)))