Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
ja mám výšku 168 a vážim 62 som tučná ?
ved mas byt preco spokojna ja mam 167cm a vazim asi tak 55kg.No netrapi ma ci to je vela ci malo
ja mam 165cm a 55kg neviem co ty riesis,urcite mas super postavu:)
arktída: ja mam 155 cm 56 kg a 12 rokov... ty si na tom dost dobre nemyslis?:D
mam 170 cm a 54 kg a som vychrtlina, dievcatko spamataj sa a papaj a uc sa taketo kraviny v 14-tke ma fakt netrapili to som sa snad este hrala s babikami :-)
keby si ju prekonala nepytas sa take hovadiny. ja naozaj neviem co je sexi na kopke hrkjaucih kosti. myslis ze sa to niekomu paci? okrem toho si decko, mas sa trapit so skolou a nie s kilami.
Ahoj Arktidka=)
ja mam ten isty problem...=/ tiez som viac menej "po" to znamena ze som zacala jest...asi tak v jeseni .. a prestala vracat. Este v jeseni som sa citila celkom ok na to ze som pribrala, ale teraz si pripadam hrozne tucna napriek tomu ze este stale nosim 34-36ku
Suvisi to skratka len s obdobim, zaklad je nespadnut do toho zas...a uvedomit si ze je to klamstvo, to co vidis....nie si tucna, zabudni=) my stale budeme mat slabe chvilky ale dufam ze budu cim dalej tym menej caste a nakoniec nebudu vobec a bude stale dobre, nebudeme tak riesti vahu....
(ja osobne zacinam riesti vahu a krasu ked mam z niecoho depky....tak sa k tomu pridaju aj depky zo seba.)
Drz sa ...a opovaz sa chudnut!!!
:) papa
mozno tak fyzicky...psychicky to v hlave nemas ok moja
a to si akoze tu anorexiu prekonala?? heheheheeehehe.......uf
omg,wsak si tucnA JAK prasa!!!to musis dat dole