Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
ahojte baby,mohli by ste mi poradit.moja kamaratka ma anorexiu.ma 30 rokov meria asi tak 168 cm a vazi 40 kg.mysli ze je normalna. nerozumiem ako moze mat vsetky krvne vysledky dobre,ked nic neje. chcela som jej pomoct lenze ona sa obhajuje tymi krvnymi vysledkami...Ako je to mozne?da sa to nahradit vitaminmi a vselijakymi vlakninami a tak????prosim poradte mi...dakujem
Jasnééé všetky čo mate nad 45 kg ste stráááášne ale stráááááášne obézne no fuuuuuuuuuj hanbite sa!!!Ja byť vami tak schudnem urýchlene aspoň 10 kg .
Baby ale akože teraz fakt sa spamätajte !!!Vážne ste tu podaktoré choré:/.
ahojte, mam 18 rokov, 170 cm, vahu ako vinna muska, vyzeram ako slamka, ale mylsim si ze som tucna a chcela by som to dat nizsie nech vyzeram ako ihla....myslite ze som tucna???...prosim len seriozne, mozog mam ako spendlikovu hlavicku, takze vase vtipy asi nepochopim....
asi tak nejak....nepochopim toto....:D
TRPELA (doslova) som podvyzivou mala som 43 kg pri 164cm, (zdrav. problemy) podarilo sa mi pribrat 10 kg, som teraz spokojna..baby papajte !
Ja mam 172cm a 61kg. Citim sa super a je mi fajn tak ako vyzeram. Nikdy som si nerobila problem z toho,ze kolko vazim. Keby ste mali 70-80kg,vtedy by ste sa mohli trapit.
Neide o vahu. Hlavne ako vyzerate a ako sa citite. Nechapem,preco mlade dievcata si kazia zivot takymito hlupostami. Nie,ze by sa tesili,ze su zdrave. Alebo prave ony su chore...?
ach jaj prečo sa stale kontrolujete ved aj tak nakoniec nas zozeru myslim to telo chrobaky haha ved ste tu raz na tomto svete tak prečo nejete vsetko aspon možete potom podvedat ja som si dopriala vsetko ale o vas sa to neda povedat
ludia uvedomujete si co tu pisete,ze 50 kil 172cm a chcete chudnut?ja mam 50 kil ale 155cm 15rokov!ja by som mala 1-2 kila schudnut a nie vy preboha
zuzanita... teba etse nezlomilo? sak musis byt ako trieska
Zuzanitä
a niektoré ďalšie, asi ste si pomýlili tému. Nie ste tučné, ale choré! A podvíživené!