Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

zuza15

jarculy, ten napoj z jacmena pil moj otec, ale ze by pocitoval dake zmeny sa neda povedat... ja som to tiez ochutnala a bohvieaku chut to nemalo, (nie ze by to bolo dolezite) ... bola som na jednom festivala, kde ten napoj propagovala jedn atetuska, aky je skvely, ako ho jej deti zboznuju a bla bla... podla mna to zazraky nerobi, tak radsej peniaze investuj do niecoho ineho

jarculy

Damian, ak máš čas,rada by som poznala tvoj názor na zelený nápoj z jačmeňa a chlorelu.Viem, že sa odkláňam od témy, ale i napriek tomu, berieš tieto veci len ako komerčnú vec, alebo ako niečo viac pozitívne pre organizmus.Som relatívne zdravá, nakoľko,aspoň si myslím, sa už roky zdravo stravujem.Aspoň sa do istej miery snažím.

damian

Alkalizujuci zivotny styl je styl prijimania viac aklakickost tela sposobujucej stravy {vratane cistej vody) a zredukovanie kyslost sposobujucej stravy. Je to snaha o zvysenie pH tela.

amybeag

Len z vody samozrejme navyzijeme. Potrebujeme splnit tzv.princip WOMAN
W-voda
O-kyslik
M-mineraly(alkalicke)
A-alkalizujuci zivot.styl
N-(nutrition)zasadita strava, vyziva

jaruly

Amybeag, ďakujeme za zaujímavý článok.Jedno je fakt,že všetko so všetkým súvisí. Nemyslím si, že vodou všetko vyliečime ale má pre nás veľmi dôležitý význam, možno väčšina z nás ani netuší do akej miery.

amybeag

Prikladám článok o vode o Dr.R.Younga:
Hydratácia tela -- kľúč k dlhému a zdravému životu

Je dôležité rozumieť tomu, že pre postupný nedostatok pocitu smädu sa naše telo stáva trvalo a stále viac vysušované, od detstva až do veku dospelostí. S pribúdajúcim vekom sa obsah vody v telových bunkách znižuje tak, že pomer viazanej telovej vody, ktorá je vo vnútri buniek k vode, a ktorá je v okolí buniek, klesá z 1.1 skoro na 0.8. Toto je veľmi drastická zmena a spôsobuje, že človek stráca túžbu po hydratácii( na pitie vody).

Keď pijeme vodu, zabezpečíme tak všetky bunkové funkcie a ich veľké požiadavky na množstvo vody. Jej denný úbytok v našom tele ovplyvňuje výkonnosť bunkovej činnosti. Jednoducho povedané, bunka je iba taká zdravá, ako je zaliata kvapalinou! Dôvod, ktorý spôsobuje zníženie pocitu smädu je ten, že dochádza k strate úrovne obsahu kvapalín vo vnútri buniek ! Následkom chronickej dehydratácie sa začnú prejavovať príznaky, ktoré sú rovnaké ako choroba. Vtedy, pre rozmanitosť týchto varovných signálov z dehydratácie nie sú tieto príznaky správne indikované , že sú to následky dehydratácie .

Pamätajte si, že pri narodení sú naše orgány v skutočnosti tvorené z 90% vodou a 10% hmotou . Ako dospelé telo starne, začína strácať vodu, dehydratuje sa a telo tvorí asi 70% voda a 30% hmota. Mŕtve telo je len z 50% voda! V skutočnosti, my umierame na dehydratáciu!

Len preto, že niekto nevníma, že je smädný neznamená to, že smädný nie je . Telo sa prispôsobuje , čím maskuje tento nedostatok vody, túto dehydratáciu.

Dospelý ženský, alebo mužský organizmus je tvorený približne 43- 45 litrov vody. Táto voda potrebuje byť denne filtrovaná a vymieňaná a doplňovaná. Ak to tak nie je,“ rieky a oceány“ nášho tela sa stávajú znečistené zažívacími produktmi, kyselinami vzniknutými pri dýchaní a trávení. Ako sa množstvo týchto kyselín zvyšuje, pociťujeme príznaky dehydratácie, privoláme si chorobu. Všetky choroby sú prejavom tejto dehydratácie a prispôsobovanie sa nášho kvapalného zásaditého pH tela. Choroba nie je o bunkách, alebo tkanivách, alebo orgánoch. To všetko tu na okolo je o hydratácii a kvalite kvapalín tela, ktoré obklopujú bunky, ktoré tvoria naše tkanivá a orgány.

Dr.R.Young