Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Rencaa, existuje. Hladan nehydrogenovane rastlinne tuky. Vela tych margarinov (masiel) je hydrogenovanych a to je zle.

damian

Touareg, ake su tie stolove vody? Ak nie su bublinkove a sytene a prilis mineralizovane, tak su dobre. Ja pijem vodu z kohutika (nie je prilis chlorovana), odstatu vo velkej sklenenej flasi [od Whisky :-)]. Ale uprednostnis by som filtrovanu bud Britou alebo filtrom RO.

rencaa

damian, tak sa prehrabavam na badatel.sk.... chem sa ta spytat, torchu off topic, ci existuje aj nejaka badatelska pravda o margarinoch, aj o tych modernych rastlinnych co vraj neobsahuju zle cholesteroly a spol, ale prave naopak, neustale v reklamach propagovanych? .... lebo mne sa nozik otvara

touareg

Damian,poraď mi, lebo som z toho jeleň.Teda najlepšia je voda z vodovodu? A to možem piť len tak, že si ju nalejem a hneď vypijem, alebo je lepšie si ju naliať do veľkej fľaše, počkať kým sa odchloruje a potom ju piť?
Inak ja si bežne kupujem stolové vody, tie su v poriadku?Tiež ich možem zarátať do pitneho režimu?
Vieš, ta voda z kohutika mi akosi nešmakuje.Citim po nej akoby mi ležala v žaludku, či čo, mam taký divný pocit.

RNG

Joanne, zvierata dodnes piju povacsine povrchovu vodu, ktora ma velmi malo mineralov. Ovela menej, nez studnova, ktoru mame v nasich vodovodnych systemoch.
Za mojej mladosti dokonca hlasali blud, ze destilovana voda ma tak velky ozmoticky tlak voci krvnej plazme, ze to potrha zaludocne bunky.
Dnes samozrejme viem, ze to je totalny blud, aj ked vacsie mnozstvo vypitej destilovanej vody moze nejakemu citlivemu jedincovi sposobit lokalnu hyponatremiu v zaludocnych stenach.
Ale hyponatremia sa da dostat aj pitim vacsieho mnozstva vody z vovovodu. Totiz aj voda vo vodovode ma velmi nizke mnozstvo soli vzhladom ku krvnej plazme.
Lokalne pocitime ozmoticky tlak aj ked si dame obycajnu makku vodu do oci a pocitime stipanie na chvilocku. To cez sliznicu sa z plazmu tlaci sol do cistej vody.
Este viac to pocitime, ked si do nosa natiahneme pitnu(neslanu) vodu. Niekedy to sposobi az bolest.
Ale rozhodne to netrha bunky a je to len kratkodoby nervovy ucinok(lokalna tetania).

ethel

Damian,tak teraz sa ti priznám s mojim dnešným pitným režimom....za celý deň som nevypila kvapku vody:-(zabudla som,lebo som necítila smäd..Zato som vypila 2 kávy,tak si vieš predstaviť čo sa mi deje v tele:-) idem sa rýchlo naliať...