NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

jarculy

Touareg,
som rada,že sa do fóra zapájajú aj takí ľudia ako si Ty, aspoň si vyjadril názor nás, ktorí máme záujem seriózne sa niečo nové dozvedieť.

damian

Pocuj a ten kocur tiez nie je vyhra. Ani mikrovlnku nenahradi (aj jedno je zle aj druhe) a koli mnohym parazitom moze sposobit cloveku toxoplazmozu, plesne a pod.

rencaa

jasne.. ja uz nekupujem ine, iba obycajne maslo. dokonca syn vyhodil do kosa pred par mesiacmi cerstvo otvorenu RAMU pre deti na IQ, s pridavkami 3-omega... ci aku nalepku to malo, hned po tom, co som mu precitala taky osvetovy mail o margarinoch, preto sa pytam :))
a teraz planuje vyhodit mikrovlnku, ze vraj policka bude vhodna pre nasho kocura ;)
vdaka za odpoved.. no a vidis, cely zivot sa ucime, vsetci :))

damian

OMYL!!! Musim vziat spat to, co som napisal o margarinoch, este predtym, ako dostanem nahubu. Nie velmi som margarinom venoval pozornost. Ale po nazreti do mnohych zdrojov je vidiet, ze VSETKY margariny su nepredstavitelne ZLO. Jednoducho, nepatria do tela, su akoby plastickou latkou a telo ma s nimi vazne problemy. Je to to posledne, co by ste si mali dat na chlieb.

touareg

damian, ďakujem za pochvalu.som rád, že si ma ocenil, nakoľko si odborník do tejto-aj iných problematík.Vrelá vďaka že sa najdu takí šikovní a najma ochotní ludia ako si ty a RNG, ktorí nam, laikom radi pomožu orientovať sa v oblasti zdravia a našich zdravot. problémoch.Tak nech ti to vydrží a netráp sa nad niektorými ludmi, ktorí ta napádaju, tých je predsa len menej ako tých, ktorí si tvoje rady vážia a veria ti, bez ohľadu na to, či si lekár alebo nie a koľko máš rokov-čo je uplne nepodstatné.Neviem, prečo to vobec niekoho zaujíma.Ja tiež neverím 3/4 lekárov, hoci maju tituly, na ich mieste by som sa hanbil, že ich mam.Ale česť výnimkám, najde sa aj medzi nimi kopa šikovných odborníkov.
Tak sa maj a veľa šťastia a najma trpezlivosti s nami.

damian

Rencaa, vsetko, co je na stranke robime vo svojom volnom case a zadarmo. Niekedy som rad, ze mam cas napisat jeden clanok za 2 tyzdne. Inokedy ma kopne muza a pisem. Je 1000 veci, o com bi som chcel napisat, viac o vitamine C, o antibiotikach, viac o enzymoch, viac o vode, o koznom lekarstve a chorobach, chcel by som aby tam boli hlavne protirakovinove protokoly a mnohe ine veci...Len ten cas.

damian

Proces hydrogenizacie margarinov produkuje tranz-mastne kyseliny, ktore telo nie je schopne stravit. Hydrogenovane tuky tiez stimuluju produkciu cholesterolu. V margarinoch su tiez zvysku tazkych kovov z procesu hydrogenovania. Tazko povedat, co je lepsie, ci maslo, alebo margarin. Ja v poslednom case kupujem kozie maslo.

touareg

damian, ano, pijem bezbublinkate.Celkovo aj prirodne mineralne vody kupujem iba bezbublinkaté.Mne dokonca aj tie jemne sýtené vadia.Aj tie sa mi zdaju, že su na moj vkus silné.
Takže pijem stolové vody a striedam to s prirodnými miner. vodami.Všetko bezbublinkaté.A keď sa mi minú a nejdem momentálne do obchodu, dam si do fľaše z minerálky vodu z vodovu odstáť a pijem tú, hoci ako som pisal, nechutí mi.Akoby ma z nej bolelo brucho.Mam radšej teplejšie vody.Nepijem studené.To už radšej nech su "ako močka teplé".
A pijem pravidelne, vždy mam pred sebou pohar s vodou, dokonca pijem aj keď necitim smad.A keď idem von, hoci je aj zima a sneh po kolená, vždy mam pri sebe 1/2 litrovu vodu.
Tak čo, je to OK?