Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

fraisee

tak neviem zeby pitie vody bol az taky zazrak, ja pijem dost cistej vody a nejake ohromne ucinky na sebe nebadam. i ked nepopieram je pitie vody je pre organizmus dolezite.

jaruly

Myslím si,že nie je podstatné,koľko má Damian rokov, a či je doktor.Je veľa ľudí, ktorí majú záujem o podstatu veci
a prečítajú si o tom výskumy,štúdie i články z rôznych kútov sveta. A dokážu si urobiť vlastný pohľad na vec.
No nemyslím si, že keď je niekto MUdr.,
všetko mu zožeriem, čo mi povie, keď prídem so zdravotným problémom.Ja sa vždy snažím najskôr si sama v kocke naštudovať z kníh podľa príznakov a vlastných pocitov, v čom mám problém a prečo sa mi to asi udialo. K lekárovi
idem už troška nad vecou a nemôže ma potom balamútiť hlúposťami a množstvom zbytočných liekov.Samozrejme, sa nesnažím ho poúčať alebo robiť ho hlúpim.Ale záleží mi na tom, aby som
dobre fungovala. A nie vždy má doktor pravdu. A NIE JE VŽDY LEN FRÁZOU FRÁZA:
POMOZ SI ČLOVEČE AJ PÁN BOH TI POMÓZE.
/a to nemyslím po náženskej stránke/.
Sama mám pred menom Dr.,ale nemyslím si tým, že mám patent na rozum. VŽDY SA MÁM ČO OD OSTATNÝCH ĽUDÍ UČIŤ.Nezáleží na tom aké majú vzdelanie, ale akí sú a čo vedia.
A preto aj toto fÓRUM a doporučené články Damianom ma nútia myslieť a posúvam sa ďalej. Považujem preto otázky veku a titulu za zbytočné.
Prepáčte mi moje dlhé vyjadrenie,ale vyjadrila som len svoj názor.Môžte súhlasiť a nemusíte.

damian

Ja333ja, ovocne DOMA PRIPRAVENE A DO PAR HODIN VYPITE ovocne dzusy nie su zle, ak sa okrem toho samozrejme dodrziava 2 a pol litrovy pitny rezim cistej vody. Okrem toho, ovocie, kedze ma v sebe vela cukrov je lepsie HRYZT, aby sa uvolnovali enzymy uz v ustach. Tak sa zabrani tomu, aby ovocie zvysili kyslost tela. HRYZANIM a ZUVANIM podporujeme dokonalejsie vstrebavanie zivin neskor v tenkom creve. Dlho odstate ovocne dzusy sa tiez neodporucaju, kedze v ovocnych dzusoch sa rychlejsie tvoria kyseliny.

damian

Drzy, preco tak chces vediet? mam 31 rockov. Zahadna otazka. Zvycajne sa mna a RNG ludia pytaju, ci sme DOKRORI a Ty sa pytas, kolko mam rokov... :-)

damian

Sariana, aj keby filter RO znicil vo vode uplne vsetko, nikdy neznici vzorec H2O a to je podstatne. Tak ak soi mozes dovolit, ten filter si kup.

RNG

ja333ja, nie je na tom nic zleho. Co sa tu damian snazi ale povedat, ze v tele je voda sluziaca ako rozpustidlo, a pre to ju potrebujeme dostavat cistu a nie nasytenu niecim. Taka voda uz nemoze rozpustat, takze sa z tela nemozu dostavat vsetky splodiny a prebytky, tj telo sa postupne zamori.

ja333ja

...a 100% štava napr. POMARANČ - TOMA / RELAX je zla? ved tuku je tam 0,1g. sacharidy 10,2g. bielkoviny 0,6g.
Ja to pijem cez den + niaky ten čaj.
Fakt,čo je na tom zle???
dik za odpovede....

RNG

sariana, mineralov na funkciu tela potrebujeme mnoho gramov denne.
Voda nie je zdroj mineralov tj seriozny, vo vode sa nachadza 80 az 120 mg na liter, v mineralnych vodach zriedkavo az 500 mg na liter.
Osobne pijem destilovanu vodu uz vyse 20 rokov, co nema viac, nez 1 mg na liter mineralov. Reverzna osmoza je obvykle 5-12 mg na liter. Aj Brita znacne znizi obsah mineralov.
Ale ako som povedal, mineraly dostavane z jedla a dost, vodu potrebujeme aby nam prebytky mineralov z tela odstranila, nie ako zdroj mineralov.

kosa

dudo10,

zivot ide furt dopredu, vyvyjaju sa nove systemy a meni sa aj jazyk.
stare a nikym nepouzivane slova zanikaju. vznikaju nove, a je to prirodzene.