Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

jarculy

Ešte by ma tiež zaujímal Váš názor na vodné filtre BRITA. Používam ich, nakoľko nie sú až tak veľmi drahé a prefiltrovaná voda z vodovodu cez ne je relatívne čistá a dobrá.
Damian, ak budete mať čas,rada by som si prečítala Váš názor na toto.

jarculy

Beriem, Tvoja odpoveď má logiku. Človek si musí sám rozhodnúť, kedy je čo to správnejšie.Je pravda, že či chceme alebo nie, sme si za tu svoju telesnú schránku zodpovední.A to nie je fráza, to je fakt!

katara

aj röntgenové žiarenie mas skodlive a napriek tomu chodis na rongen, ak to ovsem potrebujes...a a skodlivosti Röntgenové žiarenie sa vie uz riadne dlho..vsetko ma svoje pre aj proti..teba nikto na tie vysetrenia nenuti ist, vpohode mozes odmietnut, len neviem co je vatsi risk...

jarculy

Čo sa týka pitia vody,nemám s tým problém, nakoľko už roky pijem len minerálku a vodu. Je fakt,že v práci občas zabúdam dodržať žiadúce množstvo,nakoľko mám náročnú prácu na čas. Problém je, že to potom dopíjam popoludní až večer, čo nie je asi správne. Mám potom problém, musím ísť na WC v noci a obličky by si mali tiež v noci oddýchnuť a nie pracovať.
Damian asi robím chybu,popoludní zrejme treba piť už len v menšom množstve.Čo mi poradíš?

jarculy

Ja viem,že sa bavíme teraz o pitnom režime,ale nedá mi, aby som nereagovala na odporúčaný článok o mamografii a rizikami s tým spojenými.
Fakt, je to dobré svinstvo čo sa tu deje, hoci podobné veci som už čítala pred niekoľkými rokmi, no nie v súvislosti s mamografiou. Zaujíma ma napr.škodlivosť SONO prístroja,neškodí?

damian

Samozrejme, ze pomoze aj dievcatam a zenam s gyno-problemamy, kede vacsina takych problemov je zapricinena vysokou kyslostou organizmu (nizke Ph), kedze piju sladene vody, vela kavy, mlieko (jedla ani nespominam). Cista voda robi telo viac zasatitejsim a v zasaditom stave tela napriklad take kvasinky tazko prezivaju. Ak by zeny pili 2 a pol litra vody denne, menej kavy a ostatnych napojov, budte si isty, ze by bolo OMNOHO menej rakovin zenskych organov a zeny by sa nemuseli tolko obavat toho propagovaneho virusu HPV, ktory v tele je, lebo by sa v zaaditom tele nemal velmi moznost prejavit.

damian

A tak, ako nazyvaju FANATICKYMI niektore protipoliticke skupiny, ktore sa snazia informovat narod o PRAVDE o politike, AJ NAS, nazyvaju niekedy FANATIKMI, lebo ekracame s hlavnym NEOTOTALITNYM prudom, ktory postavil zaklady ludskej vyzivy Hore nohami. PRE NICH je FANATIZMUS, ak niekto pride a hlasa, ze davno, ked ludia pili len vodu, boli zdravsi, ze zvierata pijuce vodu, maju omnoho menej degenerativnych oochoreni (aj to len v domacom ci zoologickom zajati). Pritom, biznismeni, ktori chovaju zvierata na predaj masa, dopuju ich megadavkami vitaminov a samozrejme VODOU. A ludskemu (alebo Judskemu) narodu sa asi vitaminov a VODY asi nezvysilo, ze? Lebo sa neustale snazia propagovat FAMY, ze napriklad vitamin C moze cloveku poskodit a podobne....

damian

Joanne, pekne a mudro pises. Ludia su jesitni a na svoju jesitnotst aj takto doplacaju. Ale co sa da robit. My si svoju moralnu povinnost plnime - INFORMUJEME a snazime sa ludi chranit pred kapitalistickymi, ako KOSA pise NEOTOTALITNYMI, dezinformaciami.

joanne

a teraz naozaj k tej vode.
ja sa posledné mesiace snazim pit viac ako kedysi a pocitila som napriklad ze som prestala mat problem so zapchou, ktora ma dost trapila, najmä preto ze sa mi potom zhorsovali stavy so zlatou zilou. a navyse esteticky efetk sa dostavil, vyhladila sa mi pokožka, mam ju akoby mladsiu, taku napnutu. prestali mi aj problemy s bolestami hlavy a závratmi. citim sa fakt lepsie a nemusela som navstivit lekara, len sa troska premoct prvých pár týzdnov a zvyknut si nosit so sebou vsade flasu vody a pit.este jedna vec ma napadla, dievcata ktore mavate gynekeologicke problemy, tiez vam to pomoze.