Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

jarculy

Chcem len podotknúť, že dnešné filtre BRITY už nemajú len filter na odchlórovanie vody.Napr.BRITA MAXTRA už znižuje obsah látok vo vode ako vodný kameň (uhličitanová tvrdosť),hliník, ťažké kovy (olovo alebo meď) a určité pesticídy, ako aj organické nečistoty.
Výrobcovia tie filtre z roka na rok zdokonaľujú. Samozrejme, nerobím im reklamu, chcem iba poradiť,lebo ich mám.

damian

ale ako RNG pisal, nie je potrebne, aby voda mala mineraly, kedze hlavnym zdrojom je strava. Ale ak nechces pouzivat filter RO, mohla by si vodu aspon odchlorovavat Britou.

joanne

damian,
chcem sa este vrátit k teme-filtrovaná voda.ja doma takyto filter na principe reverznej osmozy mam,ale tiez som citala clanky pre aj proti nim. kedze si neviem na to vytvorit vlastny nazor, tak pijem aj vodu z vodovodu a aj filtrovanu, aby som nic nepokazila. moj nazor je totiz taky ze cloveku prospieva to co je prenho prirodzene a k comu sa bez velkych tazkosti môze v prirode dostat. a k filtrovanej vode sa bezne v prirode dostanes velmi tazko.odporcovia filtrovanej vody argumentuju okrem ineho tym, ze takato voda sa v prirode nikde nenachadza a tym padom nie je pre cloveka prirodzena.prirodzene je pit taku vodu aká je bezne dostupna. co si to tom mysliš? tak ako zástancovia zdravej výživy tvrdia ze najlepsie je jest stravu co najmenej priemyselne spracovanu, to znamená surovu prípadne dusenu atd, tak odporcovia filtrov argumentuju ze to proste nie je prirodzené pit taku holu vodu. clovek sa tisicrociami predsa prisposobil tomu ze vody obsahuju väčší či menší obsah minerálov.a ked sa vody obmienaju, tak by ani nemalo nastat nejaké premineralizovanie vodou. decká aký máte na to názor?

damian

Chlorella a zeleny jacmen su dobre detoxifikacne latky, samozrejme, ako sucast komplexnej detoxikacie, nie len ako samostatne. Ale isteze, aj ako samostatne maju vyznam. Ano, je to asi trochu drahe. Pokracoval by som na Tvojom mieste, ak Ti to nerobi financne problemy.

jarculy

RNG., mám váhu tak akurát,obávam sa,že by som si ju pomocou kokosového oleja zbytočne zdvihla.Predpokladám,že jedna lyžica denne asi nestačí...

RNG

energia=Kalorie, kilojouly.
Par gramov zioadneho superjedla ti nemoze dat plno energie, len ta stimuluje k cinnosti. Ked potrebujes energiu, tak potrebujes sacharidy, bielkoviny a tuky. Velmi silny zdroj energie je napr kokosovy olej. Jedna lyzica=10 gramov ma 90 Kalorii=378 KJ

jarculy

zuza 15, ďakujem za názor.Pijem to niečo vyše mesiaca spolu s chlorellou. Klamala by som, keby som napísala,že mi to ktovie ako chutí.Ale už som si tú na chuť zvykla.
Zvažujem,či mám pokračovať alebo ukončiť.Uvažujem však, či nevydržať ešte dlhšie. Vieš, každý sme jedinečný,a preto nemusia tie isté veci na nás pôsobiť rovnako. Ide mi hlavne o istú detoxikáciu,aj keď nie v pravom zmysle,pretože by som musela držať pôst, ale potrebujem získať viac energie.