Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

joanne

damian,
hm,škoda, že je to tak ako vravíš.budem ich teda piť menej.len ako spestrenie, raz za čas.
minule sa ma syn pýtal že či kofola je takisto škodlivá ako cocacola. snažím sa ho odučiť piť sladké vody a džusy a postupne prešiel z cocacoly na kofolu a potom na ochutený rajec, čo je unho dosť velký uspech. postupne ho hádam naučím piť aj čistu vodu.verím že deti si beru príklad z toho čo vidia doma, aj ked nie okamžite, a časom ked bude mať viac rozumu tak si uvedomí, že ved naši piju len čistu vodu.

RNG

naviac nazdavat sa , ze vie telo prijat mineraly v tejto forme je tiez zavadzajuce pre mnohych. Starsi ich uz nevedia prijat, preto vobec nezabranuje osteoporoze, hlavne u zien po prechode.
Aj to mam podlozewne viacerymi pripadmi zo zeninej rodiny, takze nerozpravam len teoreticky alebo z nazorov druhych a lekarov.

RNG

damian, ja viem. V Lucenci mam plno rodiny, ktori dlhe roky pili artezsku vodu a vyse polovica dostala z toho ladvinove kamene.
Nazor, ze cokolvek vyteka zo zeme je liecive je velmi chybny.
Obsah artezskych vod su hlavne slabo rozpustne sirany a uhlicitany v dost velkych mnozstvach, co je vidiet aj na flaskach, ktore miestni pouzivaju na naberanie vody-su plne usadenin. Nechapem, pre co si potom myslia, ze sa v tele nestane to iste???

damian

Joanne, neexistuje, aby som si taku vodu kupil. Je to marketing a do tela to nepatri. Okrem tych cukrov si myslim, ze tie vody videli materinu dusku a pupavu videli len zdaleka... Samozrejme, aj pupava aj materina duska su vyborne lieciva.

joanne

RNG,
dakujem za vysvetlenie, aj ked výraz hyponatria mi až tak vela nehovorí, ale pochopila som z dalšieho kontextu čo si tým chcel povedať.
damian,
chcem sa ta ešte opýtať aký máš názor na mierne ochutené vody Rajec - pupavová, materina duška a pod, ktoré sa momentálen vyskytli na trhu a su velmi populárne. Maju velmi dobru chuť, nie su príliš ochutené, len tak mierne, a ani nie su presladené. Asi povieš že aj tak je lepšie piť čistu vodu, ja viem.

damian

Jarculy, to zalezi, aky obsah zloziek ma konketny pramen. Mnohe pramene maju priemerny obsah mineralov, ale niektore mozu mat vela.

lucencanka

Prosim vas, aky je vas nazor na artezske vody? Kazdy den vypijem asi 1,5 l, kombinujem so zelenym cajom-asi 7 dcl.
Dakujem

jarculy

Damian, aký je Tvoj názor na pitie vody z prírodných prameňov, ktoré sú bezplatné.
Napr.pri Trenčíne - prameň Chocholná. Chodí tam veľké množstvo ľudí čerpať do bandasiek a fliaš. Priznám sa, že občas aj my.Myslím si,že rozbor toho prameňa nik nerobí,aspoň o tom neviem. Nie je to riziko piť z neho? Čo o tom vieš?