Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
teraz neviem či pýtaš radu ako zomrieť alebo ako nezomrieť.Na prvé ti radu nedám-zdá sa mi to zbabelý spôsob ako riešiť problémy-a ja zbabelcov nenávidím a druhá možnosť je tá,že sa začneš učiť,známky si opravíš a s rodičmi to už nejako vydržíš.Teda aspoň kým neskončíš školu.Potom sa môžeš pobrať od nich kade ľahšie.
skus si predstavit zivot inych v tazsich podmienkach, ktory nemaju ni kde zit alebo za co zit, a uvedom si ze ty si este stale ten alebo ta zo stastnejisich pretoze mas to co mas, a co by iny dali za to byt na tvojom mieste.Zivot mas len jeden, tak si ho uzivaj ako keby kazdy den bol ten posledny, a rob radost druhym aj sebe, hoci len usmevom na tvari.
Ahoj zuzuli22, čo spravil priateľ?Keď na neho nemáš nervy?
preco tak zmyslas preco tak uvažujes nie sme tu preto aby sme sa vzdavali ale žili pre niečo nič ta netesi nic nebavi rozmyslaj nad tym ved nadej zomiera posledna ako sa vravi kolko mas vobec rokov bol si bola si vobec vo svete prežila si niečo naozaj tažky ved clovek ak niečo prežije hrozne a tym padol ak to prežil posilni sa važi si veci a nevzdava sa su ludi ktori tiež potrebuju pomocnu ruku nie je to sebecke ak myslime len na seba čo sme to za ludia naozaj mame si predsa pomahat a nie mysliet sebecky a prestan uvažovat nad tym že ta nebavi život tak ahoj a vela sily ti želam
Stereotyp.