Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
aj ja chcem zomriet. keby to bolo take lahke tak sne vsetci v p.... odtial sme vzisli a kto nevie co od dobroty tak nech pokracuje ...
caffe nemas nahodou 22 rokov?
Ehm, prepac, ale nepodpisuj sa mojim nickom. A nemam naladu tu komukolvek co vysvetlovat a rozoberat kto to ma v zivote lahsie. Ty tu nevies absolutne nic o mne a mojom zivote. A keby ste sledovali troska co tu pisem, tak by si to nepovedal. Bye
"Lahko pride-lahko odide"
Ludia, ktori nikdy nebojovali o holu existenciu a zivot si ho malo vazia.
A kto nema ziadne pevne zasady v zivote, ziadny ciel, nedivim sa, ze si zivot nevazi.
Lutujem takych ludi.
Tak presne také pocity ako ty mám aj ja..
Vraví sa, že lepšie je ľutovať to, že sme niečo skusili ako to, že sme niečo neskusili.
Preto ja sa teraz v 28 rokoch chystam na VŠ, pretože by som to mohla v neskoršom veku ľutovať, že som to aspoň neskusila. Aj keď mi to nepôjde a nespravím skušky... nevadí aspon som to skusila.
tiež ma život nebaví, len do prace a domov. Z prace chodím vynervovana, že sa nemam naladu ani sa smiať, zabavať...
no a ja mam zas pocit,ze zivot je az prilis kratky. pamatam si mojich rodicov ako stlae tych dcat rocnych,ale teraz som uzja tou 'dcat' a oni ti 'siat'...vsetko to tak rychlo bezi,ze sa ani nenazdame..ja milujem zivot aj ked je niekedy nespravodlivy..:-)))
tiez ked som bola madlsia tak som sa rada lutovala a vsetci to z casu na cas radi robime a nechcela som tu uz na svete byt.ale teraz vekom vidim zivot inak a som vdacna za kazdy den.