Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam depresiu a predsa chcem zomriet

Príspevok v téme: Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
face of agony

Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk

8:0

Ja nechapem to, ked uz sa rozhodnem pre samovrazdu, preco predtym este nevyskusat vykradnut banku? ak to nevyjde,zabijem sa potom, ak to vyjde, ujdem na karibik.

faceof.agony

Pekne povedane:) A pravdivo.
Kazdy clovek hlada svoju cestu. A ja som uz svoju asi nasla. Este mi treba energia sa do nej pustit a vsetko bude dobre:))) Prajem vsetkym, aby nasli to co hladaju. Lebo kto hlada najde. A kto klope, tomu otvoria:)

hejaaa

zaujimave forum so zaujimavou temou:)
zmysel svojho zivota nenaslo vela ludi, co vsak este viac ludi nedokaze pochopit. popri tom je celkom normalne, ze sa citia zbytocne, no sotva niekto samovrazdu spacha, ked aj casto mysli na smrt. podla mna je to len uprimna vypoved, ktoru uz v sebe nemoze dusit.

celkovo je vsak zivot strasne zvlastny, bez dovodu a hlavne navodu.

deadline

ja len k tym kecom o tom ako kto chce spachat samovrazdu (a o tom ze je to zbabele- podla mna to zbabele nie je)- ono to nie je vlastne ani take jednoduche- maly test pre vsetkych potencialnych samovrahov (a aj pre tych ktorym sa to zda ako zbabele a jednoduche riesenie)- hned po docitani tohto prispevku si skuste ist skocit napr pod vlak ok? ;)
a.)ak neskocite= znamena to ze v skutocnosti chcete zit( tak zacnite teda zit poriadne a nezajebavajte sa rozmyslanim nad sprostostami typu "kde je zmysel zivota" apod). b.)ak skocite (vase trapenie je natolko silne az je potlaceny pud sebazachovy)= bude to tiez spravne riesenie pretoze aj tak by ste nikdy v zivote stastny neboli(clovek co skoci je proste dusevne v haji 4ever) (teda za predpokladu ze ma pred tym skokom uplne cistu hlavu a nekona skratovo(= nie je v nejakom docasnom afekte ani pod vplyvom omamnych latok))

jajuska1185

a este nieco...nechod psychiatrovi...tabletky "oblbovacky" nikdy!!! nikdy si ich nedaj do seba natlacit...potom to uuz nebudes ty

jajuska1185

a preco by si tu nemala byt?:D vies co, zacni si uzivat...ked to nevies, nech ta to niekto nauci:D no tak co...narodime sa a zomrieme :D mozno faaakt zbytocna blbost:D ale na svete su aj pekne veci ktore sa bojim ze uz potom mat nebudem:D:D tak si ich uzivam teraz, kym sa da:D a keby ma zajtra zrazi auto tak umrem spokojna ze som mala krasny zivot:D:D ...

muc

vsetkych, ktori tu hovadiny vymyslate a kvoli blbostiam chcete skoncovat so zivotom, by som najradsej poslala pozriet na onkologiu. vy ste zdravi a chcete siahat na zivot pre priatela, znamky,...jednoducho nepodstatne veci, ktore mozte vyriesit rozchodom, pridanim v uceni,... a zivot ide dalej. na onkologii su chori a nevedia ovplyvnit svoju situaciu a predsa chcu vsetci jedine jedno: vyzdraviet a ZIT!!!