Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
Kikiska- po puberte ta to prejde.
Myslím že máš pravdu tento svet nemá zmysel nech mám dobrú náladu alebo zlú stále je to o tom že príde niečo čo to ničí a na svete predsa umiera každý deň niekto aj taký čo si to nezaslúžia a majú prečo žiť a ja nemám prečo žiť a predsa žijem sama sa zaviť nedokážem ale tento svet a mi nepáči...
Ahojte ludia, tato tema je tu uz dlho, ale az teraz som sem nakukla. Ja osobne sa az tak psychologiou nezaoberam, no moj priatel velmi. Nie, nestuduje psychologiu (kde vas hovno o tom naucia).
Ak vam mozem odporucit, existuje vela kvalitnych knih, videi a audionahravok od ludi, ktori sa tymto zaoberali cely zivot. Tymto= co som?, kde som? co tu robim?...atd
Zopar mien, co viem, ze priatel uznava su Terence McKenna (pre dobrych anglictinarov), Eckhard tolle (Nemec, hovori vo videach po anglicky, velmi zrozumitelne, odporucam aj ja), Wilson (zial nespomeniem si na jeho krstne meno, no neskor dopisem).
Ak mate zaujem "vidiet" a nie ostat "slepymi", tak si len skuste pozriet nieco od nich. Ak sa vam to nebude pacit, pokladajte moje odporucania za bezpredmetne.
denz verit v boha?to zalezi comu ty nazyvas boh.co je pre teba boh?clovek.....alebo v podstate nic,alebo verit v nieco pre dobry pocit?
milovna- kazdy niecomu v zivote veri....,ze? :)))
Tak skus radsej verit v Boha......je to rozumnejsie:)
jaj tak teraz budeme 2 roky zit v strachu, aha..zaujimava filozofia
tak sa podme teda vsetci odstrelit ked to aj tak nema vyznam, nie?
ano bolo vela predpovedanych,ale nie od mayov.mayove predpovede sa este nikdy nezmylili.vzdy im vysli predpovede.
tych predpovedi uz bolo velmi vela ale nejak nevysli..a tiez ich niekto predpovedal
ved to je ta somarina,ze clovek nevie comuma verit.jedine cakat,ci to je naozaj fakt,alebo hovadina.a nemusi to byt zvast,pretoze sa o tom hovori.mayovia to predpovedali
milovna na to si ako prisla????ako mozes verit takemu zvastu???