Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
chcela som napisat A TY TU S KNIZKOU len tak dalej, ...
WSJ TZ SI FASCINUJUCI CLEN TOHOTO FORA TU CHCE NIETKO SI NA ZIVOT ... A TU TU S KNISKOU
TY SI UZASNA VIES TO,...
a co teda chces vlastne pocut, ja nerozumiem,...
Katka 555,precitaj si knihu MILUJ SVOJ ZIVOT a potom zistis ze problem nieje v peniazoch,broblem je v tebe ,v tvojich myslienkach.:))
To všetko bude peniazmi, ja ich mam malo zarabam iba na poplatky, preto ma nebavi ani žiť. Ak by so zarabala viacej aspon 1000 eur mesačne hneď by bol život pre mna krajši, mohla by som realizovať všetko čo si doteraz planujem, napr, kupiť si byt v oblubenej štvrti, isť na vysoku chodiť na dovolenky a ešte k tomu mať pracu čo by ma bavila, tak hneď by som sa na život pozerala inak. Takto ma nič nebavi, do prace chodim s odporom, je to tam ako v base, a na nič mi neostavaju peniaze. Nebavi ma takto žiť.
a len tak medzi recou ten nazov temy si protireci "nemam depku a predsa chcem zomriet" myslim si ze to je prvy dovod k depke ze chce romriet.Nie lidicky,nemam pravdu???????
ahoj stratena,davam ti pomocnu ruku,citala si knihu MILUJ SVOJ ZIVOT ,???????? odporucam ti ju precitat.Donut sa k tomu,je to kniha pre Depresivne tipy,nechutou zit.
Ludkova prestante:)
Ved zivot je krasny a hlavne teraz na jar:)
Zivot mate pred sebou a myslite na to krasne v zivote.
viem ako ti je...
aj ja chcem zomrieť
No ja som na tom teraz nejak podobne, nic ma nebavi, v nicom nevidim zmysel, nemam ziadnu buducnost, kedze v nicom nevynikam...kazdy mi je ukradnuty, k nikomu nemam ziadny cit..najradsej by som sa od...