Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
jasne ze viem prejst od smrti k zivotu,pripada mi to trochu ujete koli prachom umriet:(((
ja som minuly mesiac skoro zjedla tabletky,lebo som nechcela zit,teraz to lutujem,hlavne,ze mama sa velmi zlakla,nechcem jej to uz robit ani priatelovi,teraz sa to zmenilo,lutujem to a aj ked sa mi ani moc nepolepsilo,mam dost tazku depresiu,ma to velmi mrzi ved to predsa nemozem robit svojim najblizsim,musim mysliet aj na inych nie len na seba,ved co by bolo s mamou,ona uz prezila otcovu tragicku smrt,a co by bolo keby ze uz nezijem len tma a ticho,ludia radsej tu ostanem kym mozem,skuste sa aj vy zamysliet,ved vzdy sa najde aspon jeden dovod preco ostat zit
dakujem TAK,neviem ci som uzasna ale urcite zacinam pozitivne mysliet,tiez som mala depky,ale mala som to stastie dostat sa s toho vcas,asi ma oslvietilo svetlo tam z hora.:)))))
sme vsetci velmi rozdielni, ale tento clovek to vdaka Tebe prezije na to zoberiem jed, ...
WSJ to bol kompliment,z vaznej temy dokazes prejst na zart, ...
a nieje to pravda? nechapem ludi ktory si chcu vziat zivot koli peniazom,alebo len preto ze su znudeny.
ja som napisala ze nerozumiem co ten clovek vlastne chce, a mna strastne rozveselil tvoj prispevok, ja som az potom zbadala, ze to bolo na inu temu lae bolo to zabavne, ...
Katka, pozeraj sa na zivot inak, tym zacni a vsetko casom pride, len sa toho drz. Budu aj peniaze aj na vysku mozes ist, potom budu aj dovolenky atd.
TAK teraz neviem ako si to myslela,vyznelo to ze TU CHCE NIEKTO NA ZIVOT a ty TU S KNIZKOU? jakoze jak si to myslela?
ten prispevok predtym patril tomu cloveku, kt. zalozil tuto temu.