Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

dadak

Do polroka po operacii som bola 4 tyzdne na lieceni v Bojniciach,uzasne prostredie,personal,lekari,zdrav. sestry.Velmi mi tam pomohli a odporucam kazdemu!pa

anana

miluska, ja mam 32 rokov a dve male deti, teraz je to ovela lepsie. NZ su najlepsi, ja som tam isla az zo SNV. tam ti povedia ze je to len na tebe ci sa das operovat alebo nie. prajem vala stastia.

milluska

Perlicka29 dakujem za to co si napisala. Ja mam len 24r a ked mi v pondelok v NZ navrhnu OP asi teda poviem ano. Anana dakujem za detailny popis op.vykonu a dadak myslim ze sa tu uz viackrat spominala aj Dunajska Streda. Drzte sa a v pondelok sa ozvem. Pa vsetci

Perlicka29

Ahojte...
Bola som operovaná na Herniu disku L5/S1 sin vľavo a možem povedať,že sa dnes cítim naozaj dobre,dlho sa s tým maróduje ale je to chvaľa bohu v poriadku.Nebojte sa operácie,ja som mladá 22 ročná osoba a som veľmi rada,že mi tak lekári pomohli.

Perlicka29

Ahojte...
Bola som operovaná na Herniu disku L5/S1 sin vľavo a možem povedať,že sa dnes cítim naozaj dobre,dlho sa s tým maróduje ale je to chvaľa bohu v poriadku.Nebojte sa operácie,ja som mladá 22 ročná osoba a som veľmi rada,že mi tak lekári pomohli.

dadak

Ahojte vsetci.Ked som bola v juni v nemocnici a ani po piatich infuziach sa mi stav nezlepsil,pichali mi kaudalne bloky do driekovej casti,trva to iba chvilku,po zakroku som dve hod.musela lezat.Robili mi to 3x po dvoch dnoch a mozem povedat,ze uz prvy ma postavil na nohy a mohla som normalne chodit.Prava operovana strana je ok,teraz zacinaju problemy na lavej,ale snazim sa co najviac cvicit,aby som sa vyhla operacii a samozrejme skola chrbtice!Pri sedeni si uz neprekladam nohu cez nohu,rozky v obchode nekupujem v predklone,nedviham tazke veci atd...Vsetkym nech je lepsie!pa

anana

miluska, robili mi microdiscectomiu, parcialnu HLE, odstranenie medial.protuzie so sekvestrami. tu mi pomohla len operacia pretoze, ulomky s platnicky mi tlacili na nervy. bola som v celkovej narkoze a zakrok trval 56min. majte sa vsetci zdravo