Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

aloe

Možno sa to mnohým nebude zdať, ale problémy, o ktorých čítam, vieme riešiť aj v pohodlí domova.Vynikajúca vec je bioptron od firmy ZEPTER,ak ho máte, máte doma lekára.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk

bubu174

Potrebujem súrnu pomoc. Mám chlapca kotého trápi posunutá platnička. Veľmi ma bolí keď ho vidim. Snaží aby sme naňho nevideli ako sa trápy, ale ja viem, že ho to bolí. Potrebujem vedieť niečo viac ako mu pomôcť...Prosím poraďte mi!

megie 1

Ďakujem Lea. Mám tiež podobné zdravotné problémy ako Vy všetci. Budem veľmi rada ak sa s Vami budem mocť podeliť o rady a skusenosti.

lea

malo by stacit. na cd je viac vidno, ako na klasickych snimkoch. ja som v nz nebola, ale u inych lekarov a vsetci pozreli na pocitaci to cd

megie 1

Pytam sa len preto, lebo mi na MR odmietli dať klasické RTG snímky tým, že to CD je pre konzult. dostatočné. Určite mi Vaše skusenosti pomôžu. Vďaka.

megie1

Ahojte, Počula som, že na konzult. do NZ stačí aj CD na ktorom su nahraté snímky z MR. Je to pravda? Ďakujem .

milluska

Telefonicky sa objednava. Cakacia doba je cca mesiac-6 tyz. Treba si doniest CT alebo NMR, RTG snimky. Ja som odporucanie nemala.

tatoo

Ahojte chcel by som sa spýtať ako ste si vybavovali konzultácie v NZ.Stačí sa len telefonicky objednať tam u nejakého lekára alebo by ste niekoho tam odporučili? alebo ako sa tam vlastne nahlasuje na konzultáciu

lea

sladka, neboj sa, ozon je nic. ja ked som na tom bola, tak taka starsia pani sedela pred ordinaciu, za chvilu vosla a po 15 min. odisla akoby nic, ze uz asi 5x bola na tom. skor tie vysledky ozonu som nepocitovala, ale kazdy sme iny