Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
Možno sa to mnohým nebude zdať, ale problémy, o ktorých čítam, vieme riešiť aj v pohodlí domova.Vynikajúca vec je bioptron od firmy ZEPTER,ak ho máte, máte doma lekára.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk
malo by stacit. na cd je viac vidno, ako na klasickych snimkoch. ja som v nz nebola, ale u inych lekarov a vsetci pozreli na pocitaci to cd
Telefonicky sa objednava. Cakacia doba je cca mesiac-6 tyz. Treba si doniest CT alebo NMR, RTG snimky. Ja som odporucanie nemala.
sladka, neboj sa, ozon je nic. ja ked som na tom bola, tak taka starsia pani sedela pred ordinaciu, za chvilu vosla a po 15 min. odisla akoby nic, ze uz asi 5x bola na tom. skor tie vysledky ozonu som nepocitovala, ale kazdy sme iny
demi, tak to ano, ak je to takto indikovane. a v ktorom meste maju take dobre vysledky? kolko sa caka na operaciu?