Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
prečo sa každý stará o druhého, nemáte toho dosť? Prečo ho nenecháte samovoľne sa vyjadriť?
Nechcem provokovať, ale pozrela som si v koľkých témach mjanik presadzuje ako jedinú liečbu akupunktúru – je ich 132 len na tejto stránke (a to určite chodí aj na iné zdravotné stránky).
Zdá sa, že podľa neho je akupunktúra všemocná (nebudem všetky témy vymenovávať, ale napr. vyčnievajúca kosť na nohe, svrbenie, prostata, parodontóza, hemoroidy, trávenie, očný tlak, akné, spadnutá maternica, vredy, lupiny, cholesterol, rakovina kostí a podobne).
Námatkovo som si niektoré témy pozrela, všade odhovára od klasickej liečby a odporúča akupunktúru. A najviac ma zaráža, že sa všade tvári, že o danej diagnóne všetko vie.
STÁLE MÁTE POCIT, ŽE SA NEVNUCUJE ? Na viacerých stránkach má uvedenú aj svoju www stránku (uvádzať ju nebudem - nemienim mu robiť reklamu). Podľa mňa je to šarlatán, ktorý si naháňa kšefty .......... a lekár nie je – na jeho stránke má pred menom uvedený titul Ing.
sorry, ale irituje ma, ale sľubujem, že k téme mjanik sa už vyjadrovať nebudem.
miluska, neviem ci je alternativa, mne hned povedali ze celkova.
Jaz alebo absolventi operacie v NZ, nie je moznost inej ako celkovej anestezy? Hrooozne sa jej bojim :-(
katka123...spomínate tu nejake PRT...čo to je? mne začali problémy pred 16 rokmi...po pôrode.Až keď sa problémy stupňovali tak bola zistená diagnóza v r. 2001..odvtedy odladám operáciu, pokiaľ sa len dá. Ono to stále nejak po čase prebolí.
Mila juka.Mjanik sa naozaj snazi pomoct ale SAM SEBE.Inak by poradil nieco poriadne a nie stale tu obohratu pesnicku-akupunktura pomoze.Keby pomohla,nemam nic proti.Pomoze,ale obrat ta o peniaze.Vies ako to je-chory clovek-topiaci sa aj slamky chyta,len potom je sklamany z vysledku.
meggie1 je fajn,že ti pomohol.Ja mám 6 rokov bolesti krížov,za ten čas som bola u reumatologa,dvoch ortopédov,štyroch neurologov,
urologa a každý vyskúšal to "svoje".No keď ma začali bolieť už aj nohy,naštvala som sa a išla na neurochirurgiu,kde mi po MR povedali operovať,jednu platničku vymeniť a druhu spevniť dvoma šrobami.
Ahojte,maru PRT je "trocha"bolestivé a chvilu nemôžeš chodiť po vlastných nohách.PRT niekomu zaberie a niekomu nie tak isto ako akupunktura,ako lieky,ako infuzie,ako cvičenie,ako...Myslím si,že všetko záleží od toho ako sa to včas podchytí a začne "správne"liečiť.Preto nám už neostáva nič iné len to všetko postupne vyskúšať :)
Zložte si nový príspevok ak chcete adresovať janíkovi, toto je stránka HERNIA!!!! Ja proti nemu tiež nič nemám. Nechápete že chce pomáhať druhým? Nerobí reklamu len sebe, nenaháňa si ovečky do svojho stáda. On to robí všeobecne. A myslím si že je to pekné, keď je niekto každý deň na nete, číta príspevky a pokúša sa pomôcť. Len toľko.