Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
No ahojte,ako tak čítam je nás neúrekom,luba ak chceš ísť do RK musíš sa objednať.Mám herniu,dátum operácie na apríl a neviem čo mám robiť.Ísť alebo neísť?Vo štvrtok mi robili PRT a nohy ma bolia ako praprababičku.
Ahojte platničkári. Už zopár dní si čítam vaše príspevky a chcem poprosiť o radu...na konzultáciu do NZ alebo RK je potrebné sa objednať alebo je možné ísť aj bez objednania? Ďakujem
Ahojte platničkári. Už zopár dní si čítam vaše príspevky a chcem poprosiť o radu...na konzultáciu do NZ alebo RK je potrebné sa objednať alebo je možné ísť aj bez objednania? Ďakujem
Jaz, tvoj posledny prispevok boduje!!!:-D :-D, dakujem za info, uzsom tam aj volala, vraj ak nenapisali, ze cerstve, ze nevadi, ale aj tak skocim za mojou neurologickou, ze ci sa mi to nahodou pod CT nezlepsilo, mozno potom nebudem musiet ist :-) To som ale optimista, ze?
Petronellka, mooooc drzim palceky, rob ako ti kazu, len aby si mala co najmenej trapenia a bolesti:-(
MJanik, este ta to bavi???Ty si fakt cely den len na forach a doslova vnucujes svoje nazory...A kedy tu akupunkturu vykonavas, hm?
Jaz, tvoj posledny prispevok boduje!!!:-D :-D, dakujem za info, uzsom tam aj volala, vraj ak nenapisali, ze cerstve, ze nevadi, ale aj tak skocim za mojou neurologickou, ze ci sa mi to nahodou pod CT nezlepsilo, mozno potom nebudem musiet ist :-) To som ale optimista, ze?
Petronellka, mooooc drzim palceky, rob ako ti kazu, len aby si mala co najmenej trapenia a bolesti:-(
MJanik, este ta to bavi???Ty si fakt cely den len na forach a doslova vnucujes svoje nazory...A kedy tu akupunkturu vykonavas, hm?
zaujimave, ze mas vobec cas pisat, ked na vsetkych moznych forach o chorobach som nasiel ako si nahanas zakaznikov.
Mjanik, trochu som nahliadla na diskusie, ktoré sa tu rozprúdili v poslednej dobe. Ako vidím, si zástancom akupunktúry. Ale mal by si si uvedomiť jednu vec: Keby bola akupunktúra taký všeliek, ako ju ty opisuješ, neurológovia a neurochirurgovia by boli dávno bez práce. Niekomu pomôcť môže, ale nemôžeš poprieť, že existujú prípady, keď táto metóda jednoducho nezaberie. A takisto nemôžeš poprieť ani to, že každý organizmus je iný, a každý inak reaguje. Univerzálny všeliek neexistuje ani na herniu, ani na nič iné.
Všetkým prajem vela zdravia a čo najmenej bolesti
miluska ak ides na konzultaciu,tak s pol roka starou dokumentaciou tam isto neuspejes a ak sa zvazuje operacia..tak duplom