Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

liana

neviem, mne on pride slusny na tomto fore, nemam s nim zle skusenosti, napise svoje odporucanie a dalej sa neponuka

mopo

sorry, ale vadí mi, že mjanik nepripustí iný názor, jediný kto podľa neho má pravdu je on sám, zbytočne sa uráža - lezie mi už dosť na nervy

liana

nechajte janika na pokoji. venuje sa akupunkture, tak preco by neradil prave takymto smerom. urcite lepsia akupunktura ako vyhadzovat peniaze za nietore zarucene cisto prirodne preparaty, co tu niektori stale ponukaju

mopo

mjanik - a vy ste lekár? lebo ak nie - takisto nemáte právo hovoriť, že to pomôže každému ........ a už by ste mohli ísť otravovať niekde inde

joj8

mjanik asi si si poriadne neprečital čo so písal,akupunktúru som skúal asi 8x netvrdim ,že nepomáha, mne asi aj pomohla ale určite nie každému,potom by stačilo zavrieť všetky nemocnice a liečiť iba akupunktúrou/nieviem či som hlupák,možno som/ ale iba hlupák može tvrdiť ,že akupunktura iste pomôže,sorry za uražku ale iba vraciam ,ja som začal slušne.

mjanik

joj8-už si skúsil akupunktúru,naštudoval si ju-ak nie tak nemáš právo takto hovoriť o veciach ,ktorým nerozumieš,len hlupák zaujíma odborné závery veciam ,ktorým nerozumie a to dúfam,že ty nie si

joj8

Zaráža ma s akou určitosťou mjanik píše "isto sa vyliečite s akupunktúrou" isté na tomto svete je iba to,že určite zomriete.Mne osobne asi akupunktúra pomohla ale každému určite nie ako aj operácia niekomu odstráni symptomy hernie a niekomu dočasne a niekomu nie ale skúšať treba všetko čo sa dá, aby sa predišlo operácii,max.prídete o peniaze ale ak je niekto chorý tak na nich kašle len aby niečo pomohlo,to asi tak všetko.

lea

antijanik, a ty si co poradil chorym ludom? kazdy tu pomaha ako vie, v oblasti, v ktorej sa vyzna. u mjanika je to akupunktura

sdas

asdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

antijanik

Janik,ty si podvodnik,ktory zamerne ludom vyhana tou svojou akupunkturou peniaze.Mal by si sa ist dat vysetrit,lebo na vsetkych forach nevies nic ine poradit,len akupunkturu a pri tom vies,ze je to podvod.Aj na stranke www.primar.sk nic ine nevidim,len tu tvoju akupunkturu,ci je to hlava,zaludok,hemeroidy.....Poradim ti-daj si tu akupunkturu spravit a mozno potom dostanes aj rozum:)))))))))))))))))Prajem ti prijemnu liecbu a velmi vysoku uspesnost.Snad ti to pomoze.