Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

lea

321, praveze ide o to, ze ja som uz uz velakrat popisovala ako sa prejavuju priznaky poskodenej platnicky aj svoje skusenosti s ozonom a pod., staci trosku usilia a pozriet sa do archivu temy. ja si myslim, ze je kontraproduktivne stale opakovat to iste. a jednou vetou sa tato problematika neda vysvetlit, ako to ty navrhujes

gumajz

milí platničkári ktorí ste brali inj.Diprophos, nič Vám to neurobilo?Ja som sa vyhádzala na tvari a vo vlasoch nejakými vyrážkami,môže to byť z toho?

321

uhm,lea, ale myslím si že sú aj takí ľudia ktorým nerobí problém napísať ešte raz alebo aj sto krát. Závisí na človeku. Kebyže dávame všetci také odpovede ako ty tak by fórum nemuselo existovať. nič v zlom, len keď je človek v núdzi, pomôže aj jedna veta.Veľa zdravíčka prajem

lea

Dievcata, vsetky tieto zakladne otazky boli v tejto diskusii aspon 10x zodpovedane, staci sa zacitat do diskusie od zaciatku, zaberie to dost casu, ale vela sa o tejto diagnoze dozviete, ak nie vsetko

maru

tina, cítila si hned nejakú zmenu po ozone? Ja tiež idem 6.2. do Ziaru n Hronom. Robili mi už aj PRT ale to mi nepomohlo.Robili ti niekedy aj PRT?

fitka

musia pri hernii bolieť kríže, chrbtica? Mňa bolí palec na nohe a prepadáva špička atď, bolesť v krížoch je tiež ale nie nejaká neznesiteľná.