Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

Dodes

milluska,práve pre to odkladanie som odporúčal ortopédiu v NZ. Ja som tam ležal aj na infúziách, aj ma tam dva krát operovali. Môžem Vám všetkým povedať, že sa cítim výborne.Mám síce ešte mierne stŕpnuté prsty na ľavej nohe, ale pomaly to ustupuje.Inak absolútne žiadne bolesti.

klára21

Ahojte, aj ja sa trápim ako kôň s chrbticou, už niekoľko rokov, stále ma na nosítkach odvezie záchranka,úplne imobilnú, napchajú infúzie, a keď sa už viem sama postaviť, pošlú ma domov,. Na MG som ešte nebola, len na CT, ale to asi nevedia prečítať, alebo čo, lebo čo lekár, to iný názor. Na operáciu to vraj nie je . Mám zúžený kanál, aq tým pádom vraj nervy nemajú kade prejsť. Čo robiť, ako sa liečiť? Lieky sú mi už ťažké na žalúdok a keď dostanem infúziu, tak ju vyvraciam. Vie mi niekto poradiť?

lea

to je hrozne, ked cloveka takto natahuju hore - dole a nikto ti vlastne nevie nic povedat. vsak aj v praci musia mat nervy na teba, nie? takze aj operaciu rusis?

milluska

No, leus, bolo mi povedane, ze pokial nebudem mat obmedzenu hybnost na minimum, nikto mi to nepodpise(tam na to predvolanie treba razitko a podpis neurologa..), takze zatial rusim. Od zajtra chodim na RHB a do pia som PN.. Takze tak

mjanik

iná lekárská literatúra tvrdí,že až 97% prípadov určených na operáciu je zbytočných,teda iba 3= sú opodstatnené a to už čosi znamená!!!!

panika

AKURAT V JEDNOM DNESNOM DENNIKU JE NA POKRACOVANIE CLANOK O AKUPUNKTURE.DNES SU TO VLASTNE LEN ODPOVEDE NA KONKRETNE OTAZKY A JE TAM AJ DOTAZ AJ NA HERNIU DISKU-PODLA VYJADRENIA PANA DOKTORA AZ40 % stavov ktore speju k operacii sa da pompocou akupunktury upravit aj bezoperacne (hlavne vraj ide o odstranenie opuchu)