Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

peťula1

Nikto mi neodpovie? Dá sa to zistiť aj z rtg chrbtice z boku alebo to musí byť celá chrbtica. Však hádam vám ten rtg robili či nie?

milluska

Dakujem jaz, no cakam, ze extra zazraky nespravia, ale za pokus to stoji...a neboj, zlozenie si urcite kuknem, ved som jedna z nich- zdravotnikov ;-)

jaz

miluska nechcem ti brat iluzie, ale na neurologii ti budu iba tlmit bolesti a to konkretne tymi infuziami - pozri si ich zlozenie.
no ale samozrejme ti to pomoze, spolu s kludom na lozku. dufam, ze s tebou budu rehabilitacne aj cvicit.
drzim palce.

milluska

Caute uboleni a platnickari, tak som dnes bola u novej neurologicky a ta mi vybavila hospitalizaciu na neurologii, vraj som tam uz davno mala lezat na infuziach, takze v pondelok nastupujem...Idem tam len kvoli tomu, ze verim ze ma daju do kopy a operacii sa NAKONIEC VYHNEM...Tak drzte palceky, vsetkym vela trpezlivosti, cav