Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

lisien

dobrý den,mám 32 rokov a taký istý problém ako vy.už dva roky mám problémy s krížami a na MRI mi zistili že mám 9mm vysunutú platničkú (L5-s1(,s kompresiov na durálny vak a koren s1.dx.neviem či sa mám dať operovať ,stále si ma lekári prehadzujú .chodím do Brat. a nič moc,naviete poradiť či sú lepší v Nitre a Nových Zámkoch?

jaz

ahojte, takze cca mesiac a tyzden po operacii mi odoznelo trpnutie nohy (lava strana laveho chodidla)
krize zatial v pohode, akurat pri ceste autom citim este ako keby tah nervov na zadnej strane stehna.

maru

Ahojte.Dnes som bola na ozone v Žiari n Hronom.
Nebolo to nič strašné, dá sa to vydržat.Teraz len čakat, či mi to pomože

klára21

No, ja tu čítam o ozóne. Vie mi nikto poradiť, či sa ozónom dá vyliečiť chronické lumbago s polyradikulárnymi iritačnými prejavmi na DK, resp. dynamická porucha thorakolumbálnej chrbtice? Ani tomu veľmi nerozumiem, čo to je. Viem len, keď ma"sekne" nepohne sa mi ani len vlas na hlave, som úplne odrovnaná, až kým mi nenasadia iúzie, aj to len dolsin. Pomóóóóóc!!!!

gabrielik

Košičanom môžem pomocť od bolesti, tŕpnutia a ostatných sprievodných javov vyskocenych platniciek.
Staci ak mi napisete na mail a dohodneme si par sedeni.

lea

ano, aj ja si lubovnikovym olejom potieram krize. a najnovsie aj homeopatickou mastou Traumheel, neviem, ci si vsugeruvam, ale zatial pomaha

pivo

milý platničkári ja si myslím,že tý lekári nemajú vobec o pacienta záujem. Nechcú počuť čo Vás bolí -
do správy zapíšu čo chcú oni a každý lekár niečo iné. Mne na veľké bolesti pomáha prikladanie kostihoja /zomletý koreň kostihoja vymiešný na kašičku a ešte teplý priložený na chrbticu na noc/ potom vydržím v práci celý deň Okrem toho natieranie chrbtice Ľubovnikovým olejom -doma robeným. Držím prsty v boji s bolesťou

meggie 1

Milluška. Ja som dopadla podobne ako ty. Teda ani operovať, ani lieky nezaberaju... Čo som bola na PN som to mala ukľudnené, tak som sa rozhodla do práce. Vyšli mi v ustrety, ale po dvoch týždnoch sa mi to už zhoršuje. Teda rátam s tým, že ani do práce nebudem môcť chodiť. Skušam všetko čo sa dá. ale...