Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

jaz

jaz,v zavere mam,,,paramedialna protruzia disku L5/S1 s utlakom na duralneho vaku...foraminalna protruzia disku L4/L5 s utlakom na duralneho vaku,L4 do3mm,,,L5 do 4mm....AS zmany v oblasti brusnej aorty v useku dlhom cca 23 mm..no ale ani sajnu nemam co to je vlastne ,ale to boli....no co mi poradis.alebo poradite dik

jaz

Julia, skus sa opytat pani doktorky, ze akym sposobom ta chce vyliecit (teda ak mas herniu), ona ti moze maximalne tak tisit bolesti.
Ked tak ti moze pomoct skor rehabilitacna doktorka, alebo uz fakt skor akupunktura(janik bude v siedmom nebi), no a samozrejme neurochirurg.

juliatothova

rachot3,dakujem,,,,asi aj ja pojdem na op.lebo srtasney,,,,bolesti mam,,,,ale moja pani,,doktorka ,,neurolog,,,,hovorila ze kym sz da ,bude ma liecit ,aby som nemusela podstupit operaciu,len ze,keby ma to tak nebolelo.

rachot3

julcsa ja som už nemohla chodit, bala som sa operacie,ale všetko dobre dopadlo, po op. som bola na šiesty den doma a mam sa dobre.

raduška

Odkaz pre Katka123 nebojsa som obyčajný smrtelník ako Ty a myslím si , že rozhoduje možno vek , ale keď už máš termín operácie už by si mala vedieť čo Ti budú dávať. Ku komu chodíš na konzultácie ? Všetko sa pýtaj oni to vedia perfektne vysvetliť . Ak by som Ti vedela pomôcť tak sa ma môžeš opýtať ak budem vedieť odpoviem .

spagat

do kela aj s refreshovanim stranky
velmi sa ospravedlnujem
ak to tu niekto udrzuje prosim o zmazanie koopii
este raz sorry

spagat

clovek si najprv mysli, ze aky je on chudak ked sa mu taketo nieco stane, ale staci prist na tuto stranku a vidim ze ste na tom mnohi naozaj ovela horsie...
a este nedavno som sa dopocul o jednej znamej mojej kamaratky, ze jej diagnostikovali rakovinu a to je priblizne v mojom veku (21)
takze dakujem ze mam len taketo male problemy!!!

spagat

clovek si najprv mysli, ze aky je on chudak ked sa mu taketo nieco stane, ale staci prist na tuto stranku a vidim ze ste na tom mnohi naozaj ovela horsie...
a este nedavno som sa dopocul o jednej znamej mojej kamaratky, ze jej diagnostikovali rakovinu a to je priblizne v mojom veku (21)

spagat

spagat