Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
mjanik.preci si myslis ,ze by som bola v siedmom neby,ti my neveris?minuli rok som vyskusala aj akupunkturu,verie ci neveris,bolesti stale mam ,,,,,
mjanik.preci si myslis ,ze by som bola v siedmom neby,ti my neveris?minuli rok som vyskusala aj akupunkturu,verie ci neveris,bolesti stale mam ,,,,,
jaz,precital si moju diagnozu,?
tina.kolko sa plati za ozonu.pocula som ze treba platit jr to pravda?dik
tina, to je velmi velka hernia, sa mi nechce verit, ze ta nechcu operat hned. obrat sa aj na nemocnicu v ruzomberku alebo B.Bystrici.
Ahojte, pred 4 mesiacmi mi zistili herniu disku L5-S1, 10 mm, po vyskusani ozonu (ktorý nezabral), som sa dostala 18.2. na MR do Nz kde mi zistili ze hernia je velka uz 20 mm, a mam prasknutu aj dalsou platnicku. Na konzultácii v NZ mi povedali ze termin na operaciu dostanem o 4 mesiace, dovtedy mam nejako vydrzat, mam take bolesti ze bez tabletiek nevstanem rano z postele. "milujem nase zdravotnictvo"
Tolko moja skusenost, Vám vsetkym prajem viac stastia ako mam ja. Pekny vecer.
prepac,,,jaz ,,,,zle som napisala meno,,,