Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

raduška

katka123 ja mám tiež 34 síce toho roku 35 tak sa nemáš čoho báť.Chcela by som odkázať Glórii , že aj ja som bola pred 4 rokmi na akunpuktúre a robila mi to študovaná lekárka a na druhý deň mi vybavovala pobyt v nemocnici . Myslím , že každému zaberá niečo iné .

nataluska

cafte..:) aj ja maam tuto diagnozu.. vsetko mi zakazali mozem iba chodit a to je asi vsetko.. doktorka vravi ze som mlada na tuto diagnozu (mam 15).. idem chodit na ozonovu terapiu.. bol ktosi na nej? ake to je? ako dlho to trva? dik sa opovede

mopo

mjanik - toto je presne tvoj najväčší problém. Nevieš pripustiť, že by mohol mať pravdu aj niekto iný ako ty.

mopo

mjanik - toto je presne tvoj najväčší problém. Nevieš pripustiť, že by mohol mať pravdu aj niekto iný ako ty.

mjanik

gloria-nemám sa čoho báť,keď to píše lekár,píše tak ako si uviedla,keby to písal akupunkturista,pochopiteľne by písal pravdivo , nezaujato a celkom ináč-no vidíš to je vec názoru!!!!

gloria

Drahý môj Mjaník, to nie sú moje myšlienky, je to skopírované z webstránky o akupunktúre. Tvrdíš, že lekári a odborníci si vymýšľajú?! Alebo sa len bojíš holej pravdy?!

juliatothova

dakujem ,,za odpovede,,,pri rohodovani,velmi pomoze,,dakujem.o mesiac som mala ist na kontrolu ,,ale idem teraz piatok,lebo ,,,tan bolest,,,no neda sa vytrimat.....sobotu sa vam ozvem,,dik.