Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

adriana

Je mi luto, ze sa tu toto forum zvrtlo skôr na reklamu, myslim ze "bio" si zhána svojich zákazníkov, vela ludi si to objednalo a je to len trik ako zarobit na chorých ludoch, ktorí by aj neviem čo dali za to, aby sa im pomôhlo.

gardenia

Vsetci, ktori ste z vychodu - ozonova terapia sa robi aj v Sp.Novej Vsi, je to tam asi pol roka. ja som tam bola v piatok 18.4. Tiez mam problemy s platnickami (chondroza, hernia disku 8 mm). Neurochirurg Dr. Horny povedal, ze ma to bude asi 2 dni este boliet, ale potom sa to zacne zlepsovat. No a dnes, v nedelu som vstala bez problemov, dufam ze to nezakriknem. Liecim sa uz skoro rok. Ak by ste chceli vyuzit ozon.ter. v Sp.N.Vsi, objednajte sa na cisle 0918 171 912 po 14.hodine. Plati sa 3 500,--, poistovna preplati (aspon Spolocna p. viem, ze preplaca). V juni mam ist na kontrolu, pripadne mi budu aplikovat 2. injekciu podla potreby. Na operaciu nechodte, pokym nevyskusate OZONOVU TERAPIU !!!

danuška

Tiež používam biolampu/Zepter/ od operácii ,ktorá bola pred 8 rokmi.Písala som 14.4.popis mojho trápenia.Okrem cvičenia,často používam biolampu,úlava je obrovská,jazvu mám skoro už skoro vobec nevidiet.Len neodstráni zúžený mieš.kanál,spomalý.Treba si dávat pozor na seba,šetrit sa.Hlavne nespravne takú chybu ako ja.Nechodte pracovat po 2 mesiacoch.Všetko sa potom začne opakovat,dostanete sa do takých istých tažkostí.pa

danuška

Tiež používam biolampu/Zepter/ od operácii ,ktorá bola pred 8 rokmi.Písala som 14.4.popis mojho trápenia.Okrem cvičenia,často používam biolampu,úlava je obrovská,jazvu mám skoro už skoro vobec nevidiet.Len neodstráni zúžený mieš.kanál,spomalý.Treba si dávat pozor na seba,šetrit sa.Hlavne nespravne takú chybu ako ja.Nechodte pracovat po 2 mesiacoch.Všetko sa potom začne opakovat,dostanete sa do takých istých tažkostí.pa

aloe

adriana,doporučujem bioptron-polarizované svetlo a výživové doplnky.Regenerácia buniek avýživa je dôležitá,mám s tým skúsenosť:duratnakatka@zoznam.sk

mjanik

adriana-veľa ráz som tu upozornil,že operácia je až posledná,keď neuspejú ostatné metody liečby.Treba vyskúšať napr. akupunktúru,tá to vie vylieči,musíš nájsť skúseného akupunkturistu,no a asi ti iné nič neostane aj teraz, ak sa chceš zbaviť bolesti

lea

ahojte, dlho som tu nebola, mala som vazne zdravotne problemy s hlavou a ked to takto porovnavam, hoci mam par platniciek povyskakovanych - je to uplne nic v porovnani s problemami s hlavou, mozgom, zavratmi, takze uz si na chrbticu vobec nestazujem - nie je to vobec take tragicke ako ine zdravotne problemy. mam 29 rokov.

adriana

Som uz 2 roky po operácii a je to stále zlé, veľmi lutujem ze som šla. Mam stále bolesti, beriem opiáty od bolesti. A tie som pred operáciou nemusela, takze to je zlééééééé.

marta15

jaz je to fajn čítat že sa maš takdobre po operacii prajem Ti aby to vydržalo stále. Tie štyri dni boli po neakej zvýšenej námahe alebo vplyvom počasia ? po akej dobe od op. si nastupil do práce?

jaz

ahojte platnickari, takze ja uz 4 mesiace po operacii a zatial som mal asi len 4 dni take, ze ma to ani nie ze bolelo ale mal som neprijemny pocit akoby predchadzajuci bolesti a citil som tah na spodnej strane stehna nohy, ktoru som mal pred operaciu strpnutu.
Cvicim poctivo rano aj vecer, dokonca som hral uz aj futbal, bol som par krat plavat a cvicievam aj v posilovni.
Zatial som sa rozpraval s viacerymi lekarmi aj rehab sestrami o moznosti cvicenia, ale aj sauny a teplych kupelov. Je to vraj uplne individualne, ohladom cvicenia treba skusit pozvolna, telo vam povie co a ako. Teple kupele (perlicky apod.) neodporucaju, sauna vraj tiez individualna.
Dopocul som sa, ze rehabilitacie extremnym chladom v kryokomorach maju mat nejake dobre ucinky na nasu diagnozu, neviete o tom daco?