Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
Lurika, nedaj sa prosím ta operovať, chod na infúzie do nemocnice, tam mas klud, nie ambulantne nemaju taky efekt a chod do ziliny na ozon, ak operaciu tak nové zámky. Ale fakt zváž tú operáciu, môze ti byt este horšie.
Gumajz infúznu liečbu si neskúšala teraz ju podavajú aj ambulantne.Ja som ju brala pocas troch rokov 2 krat aj mi to na čas pomohlo aj tak myslím,že je to len dočasné riešenie
Ahoj lurika chodíš na pokec ak áno mohli by sme si popísať cez Rp ak chceš.
Som z PB.A išla by som do ZA.
Lurika , odkiaľ si a kde by si šla na operáciu ?
lilili mám ju posunútu 5 mm, asi to nie až tak veľa, ale niekedy mi to spôsobuje hrozné bolesti v pravej nohe a palec na nohe ma bolí stále.
gumajz a koľko milimetrov máš platničku posunutú?
Gumajz ja mám problémy s chrbticou ozaj dlho,ale posledné 3 roky sa to zhoršilo tak, že už ani iné nečakám,len operáciu.Mám strach ako kazdy,chrbtica nie je nosná mandla,ale viem,že už len to mi pomôže.V takej pozii,ako som ja je nás v tomto fore ozaj veľa a som rada,že existuje vlastne si nepriamo pomáhame.Prajem veľa zdravia a pevných nervov všetkým.
lurika držím ti paste, ja sa bojím že mna tiež ta operacia neminie, ono sa to časom len zhoršuje.