Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
Milá Tina, neodpovedám na Tvoju otázku, lebo mňa neoperovali, ale Ťa prosím o vysvetlenie, čo je to "Brnenská zostava". Mnohí to tu spomínajú, rada by som to aj ja cvičila - kde sa dá k nej dostať. Veľmi prosím o informáciu....
Ahoj Mentilka,
operovali ma v plnej narkoze-mikrochirurgicky, jazva je dlha asi 4-5 cm, ale mam ju dost siroku. No to mi ale vobec nevadi. Mala som stehy, ktore sa sami strebali do tela. V nemocnici som bola 5 dni, na 6 ma pustili domov. Ale klasicky sa to robieva tak, ze po tyzdni od operacie ti vyberu stichy a v ten den ta pustia domov. Takze vacsinou sa byva tak 7 dni.
Od zajtra zase zacinam cvicit s fyzioterapeutkou, tak sa tesim.
Aj ja tebe prajem hlavne rychle vyzdravenie a pevnu volu na cvicenie.
Pa:-)
Marianka,chcela by som sa Ťa ešte spýtatči Ťa operovali mikrochirurgický respektíve kolko si mala stehov a aký dlhý bol pobyt v nemocnici. Ďakujem a prajem stále dobru kondičku
Tak som predsa len nieco nasla o ozonterapii v DS. Kto ma zaujem tu je linka
vyskúšaj moju rehabku - www.rehab.sk - ja k nej chodím už dva roky a som spokojná
fidorka - prosim Ta kde to tam robia, na nete neviem najst odkaz na nikoho z DS
fidorka dakujem. Nevies ake maju vysledky? Doteraz som citala, ze kazdy vychvaluje len Zilinu a SNV.
brest - ozonoterapiu robia aj v Dunajskej Strede