Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
josto
áno,menila som matrac a je to potrebné.
Treba naozaj ortopedický matrac.
A plávanie je tiež dobré,lekár ti radí dobre.
Nanenka,Bosco,Miro
Tak ja som už zbalená a v pondelok idem na liečenie.
Teším sa na stretnutie s vami.
ahojte... chcem sa ešte spýtať...skúšali ste aj matrace zmeniť? Lebo ten môj penový to už má za sebou..a aj lekár mi odporučil ortopedický(ale tie ceny sú strašné)... chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s nimi ..ďakujem a odporučili mi aj plávanie už,tak bude sranda keďže sa to musím naučiť :)) prsia a hlavu vodorovne,aby nebola nad vodou..
Nanenka,Miro
o kolkej by vam to v nedelu vyhovovalo?
Nedeľa je OK. Povedzte hodinu o koľkej sa stretneme, mne je jedno. Nezdržím sa však dlhšie, prídem len na stretnutie.
Nanenka,Bosco,Miro
Dohodnite sa vy kedy prídete a či tam aj ostanete alebo prídete len na jeden deň.
Ako píše Roollie,my tam budeme,takže sa dohodnite vy cezpoľní ako vám to bude vyhovovať.
Mirovi by to vyhovovalo v nedeľu a vám tiež?
Hodinu by ste si mali určiť sami.
Ja sa už balím v pondelok nastupujem
Teším sa na vás všetkých.
Ahojte vsetci,
tak sa dohodnime, ze mi date vediet aspon smskou, kto kedy pride, piste od 1.9.12 odpisem kazdemu. 0903 262 903 mozeme sa stretnbut aj 2 dni po sebe ak niekomu nevyhovuje nejaky termin. My s Milkou tam budeme uz od 1.9.2012, ubytovat sa mame od 12,00h tak neviem, ci nam daju este v ten den nejake procedury alebo ako to chodi.
Inak kupila som si steniatko talianskeho chrtika, je to zive striebro, chodim s nou na vychadzky kazdy den, som vonku aj 3 hodiny ci uz prechadzky alebo proste pobyt vonku v prirode a musim povedat, ze to posobi blahodarne na moju chrbticu. Nebyt psikov tak sa sama von nevyberiem, a ked aj budu bolesti, budem to musiet prekonat a ist! Ale verim, ze nebudu. Chce to viacej chodit a hybat sa.
Tesim sa na Vas vsetkych co pridete :)))
Dovtedy este uzivajte leto a slniecko. A potom si urobime velky platnickarsky žúr :))
Zatiaľ áno. 100% budem vedieť až budúci týždeň. Ja sa prispôsobím väčšine.
Nanenka,Bosco
Vyhovovalo by vám aj v nedeľu?
Možno by vtedy mohol aj Miro prísť.
Miro
v nedeľu by si mohol?