Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

bosulka

triniti13

na jednej strane mám uzlík asi 5cm šité pod kožou a na konci zasa uzlík, vôbec si to neviem predstaviť ako to bude po tom vyzerať, dnes som koza chcela ožehliť aspoň pár vecí a nemusím ti písať ako sa cítim, manžel mi dobre vynadal keď prišiel domov, jáj takú dobrú masáž keby som mohla mať na krku, už si bol v kúpeloch?

triniti13

Bosulka:

tak to fakt neviem, tie moje susedky si ho brali aj domov a mali ho po operacii na krku.
aj ja som sa bala stehu, ale to je take malinke, ze sa vobec neobavaj. ja som ani necitila ako mi ho vybrali. oni to pomazu s nejakym dezinf prostriedkom a to ten steh uvolni. mas len jeden vsak?

bosulka

triniti13

oni mi ten golier zobrali aj na operačku, myslela som, že ho budem mať na krku a vôbec mi ho nedali
v pondelok si idem dať vytiahnuť steh, ja ti mám z toho taký strah

triniti13

BOSULKA:

neviem, ako to je s tym golierom, sestricky by som velmi nepocuvala, skor by som si to overila u lekara. pozri sa do spravy, ci tam nemas nieco k tomu napisane, popripade cinkni neurologovi.
ja viem, ze baby, ktore lezali so mnou, im ho kazali este nosit aj doma, len si nespominam, ako dlho. ja by som si to fakt overila, pre pripad...
aj ked to nie je boh vie ako prijemne v horucavach...

bosulka

triniti13

treba sa len posťažovať, dnes ma nebolí nič, ale nechcem to zasa zakríknuť :-)

golier doma nenosím, sestričky mi povedali, že v tomto sa nedokážu s rehabilitačnými zhodnúť, vraj ho nosiť nemusím, len pri ceste autom, pretože tie náhrady sú mobilné čo mi dali a krkom treba hýbať, len si dávať pozor na otrasy,ja chodím ukážkovo vystretá :-)

mne aj snímok plúc robili aj s popisom, ale založila som správu omylom do mojich kópií a nikomu to ani nechýbalo

triniti13

LEJA, BOSULKA
vy ste tu vcera co vystrajali?:) aj mne sa to raz podarilo, ale vymazat sa to uz asi neda. resp neprisla som na to ako :)

LEJA
tebe aspon urobili snimok, mne vobec :)nejak to rtg pluc nikomu nechybalo. neviem preco. ale zda sa, ze aj bez neho to slo. kto vie, keby mi ho urobili, co by nasli mne :)

tak len sa drz a nefajc tolko :)

bosulka

veď to, že fór je v tom, že od krížov dolu ma nebolí nič a hlavu by som si najradšej odšróbovala

Leja buď rada že ťa dovyšetrujú, veď vieš ako sa hovorí, zdravý pacient, zle vyšetrený pacient

bosulka

veď to, že fór je v tom, že od krížov dolu ma nebolí nič a hlavu by som si najradšej odšróbovala

Leja buď rada že ťa dovyšetrujú, veď vieš ako sa hovorí, zdravý pacient, zle vyšetrený pacient