Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

Leja

Tak som síce bola v relatívnej psychickej pohode, ale už nie som. V piatok o šiestej večer mi zavolali z Motola, že mi prekladajú termín operácie na 23. augusta!

Najlepšie na tom je, že som sa to dozvedela JEDINÝ pracovný deň pred nástupom do nemocnice (v pondelok bol u náš štátny sviatok). Samozrejme už som mala všetko vybavené - obehané predoperačné vyšetrenia, zorganizované prázdniny detí u rodičov na Slovensku, rozpracované projekty v práci odovzdané kolegom...

Priznám sa, že som z toho na prášky. Všetko zas zrušiť a na konci leta zariaďovať ešte raz! Koniec augusta je ten najnemožnejší termín, ktorý si viem predstaviť - hlavne kvoli deťom. Budem v nemocnici presne v dobe, keď sa vrátia z prázdnin a nastúpia do školy, školky. To som už chcela byť ako-tak mobilná.

No nič, napísala som primárovi a vysvetlila mu situáciu. Budem dúfať, že sa nájde skorší termín než koniec leta. A keď nie, budem to musieť nejak prežit!

triniti13

Bosulka:

dufam, ze to s tym stehom bolo tak, ako som pisala. vsak sa to dalo prezit?

ty sa chystas na dalsiu operaciu?

triniti13

Makaronka:

ty sa teda pekne ulietas...dolezite, aby vyriesili problem, ktory mas.
hlavne si udrzuj psychiku, ta musi byt z tvojej strany OK.
velmi ti drzim prsty!
co ti hovoria na to presuvanie? su tam lepsi lekari, alebo preco ides tam?

makaronka123

Od decembra do marca som ležala na neurologii, potom som bola 2 mesiace v Kováčovej, teraz ležím na ortopédií a ambulancii chronickej bolesti a momentálne čakám na prevoz na neurológiu:(

makaronka123

Ach, nie. Nemám sa lepšie. Je to stále tak,ako to bolo. zajtra sa dozviem,kedy ma budú prevážať do inej nemocnice.

makaronka123

Ahojte baby, chcem sa vás ešte opýtať, keď vám tŕpla noha, bola to tá, na ktorej strane ste mali platničku vyskočenú alebo vám tŕpla noha opačná? Teda, ak ste mali vyskočenú ľavú platničku, tŕpla vám ľavá noha alebo pravá?
Ďakujem