Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

mrska

dadula to som tam napisala kravinu toto je -odkaz odstránený-. stranka kde sa mozes pozriet na tu klakacku a nie email.napis ako si sa rozhodla.ja nebanujem.

karlos

PRAJEM PRÍJEMNÉ PREŽITIE VIANOC, ŠŤASTIE,ZDRAVIE A HODNE LÁSKY V NOVOM ROKU 2010 VŠETKÝM, KTORÍ SA V ,,KLUBE PLATNIČKÁROV" SNAŽILI POMOCŤ, ALEBO HĽADALI POMOC ČI RADU.

aneta57

ahojte-bola som na kontrole po 10dnoch,lieky inj. vsetko bez efektu. Tak som znovu poprosila neurol. o ziadanku na MR. Nakoniec mi ju dal. Mam ale termin na 4.3. ale povedali ze si mam priebezne volat mozno sa niekto odhlasi. Tak dovtedy cvicit a bolest chrbta nejako vydzat.
Vsetko dobre a prijemne sviatky vam vsetkym. Pa pa

mrska

dadula 123.tu je:maxop@centrum.cz
Telefón:0944138300,ja som tam pisala email,ale mam aj adresu,ak by ti neodpisoval.to mi poslal neaky pan,oni to asi vyrabaju a do tyzdny som ju mala doma.ahoj.

bosulka

tomasBB

po prvom vraj málokomu zaberie, skôr som bola zvedavá či si nemal ešte väčšie bolesti po ňom, po troch týždňoch je to horšie a horšie