Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
TomasBB,
myslíš konzultáciu v tej ambulancii bolesti? Budeš tam hneď aj hospitalizovaný? Alebo??
Čo sa týka Kňazovického, on v BB operoval môho otca už pred rokmi a tiež si ho chválil. Chrbtica mu však nevydržala a tak ho potom operoval druhýkrát. Ale to nesúvisí s jeho odbornosťou, ale skôr s chrbticou samotnou.
ahojte,
tak dnes mi prisla pozvanka do NRC Kovacova na 11.1.2010.tak uvidime...
od pondelka ma pobolieva chrbat ale inej casti asi L2 L3 , dufam ze to mam len natiahnuty sval , lebo v nedelu som doma zakopla tou chromou nohou a urobila som pradny predklon , prve co ma napada je zas prasknuta platnicka ...dufam ze nie , pockam do pondelka a potom letim k neurolog. nech ma posle na CT....
:O(
ozaj ludkovia,kupila som si tu klakacku k PC,teda objednala,ale fajnova vec,nastavitelna,stale som vystreta.stala ma 69,90 aj s postovnym.ale oplatilo sa.uz som aj trochu piekla kolaciky so synom,takze je to zatial fajn.ahojky.
ahoj lakernik.som rada ze sa ti to podarilo,tam dostat.a dalsia moja rada je ze musis tak v polovici januara zavolat do Ružomberka,ci ti to uz poslali na poistovnu,a kde na poistovnu,do ktoreho mesta.musis na to tlacit-jemne,a potom volat na poistovnu aby ti to schvalili co najskorej,ze mas bolesti,lebo oni tiez radi vsetko zdrzuju.mne to tam poslali v pondelok,na poistovni Apollo to mali vo stvrtok,tam mi pani povedala nech zavolam v piatok poobede,a ked som tam volala uz to bolo schvalene,a v pondelok to posielali naspat do Ružomberka.ja som žhavila linky.držim moc palce.ahoj.
ahojte ...
pro ty co chteji videt svuj problem nejen napsany v karte
vsechny diagnozy,
vysvetleni vsech pojmu degeneracie a poskodeni chrbtice s primo s obrazky
oboznameni s diagnozama,
velmi dobre propracovany material primo s foto jsem zavesil na rapid
subor je pdf.komprimovany v rar.
tu je link :(rapidshare.com)
zatim zdravim a preji hodne zdravi
(matino30@azet.sk)