Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

tomasBB

Na ozone som bol len raz a reakcia ziadna, uplne bez zmeny. Okrem ozonu som nic ine neskusal, no ak neratam kupele, lieky, rehabky...

tomasBB

Na ozone som bol len raz a reakcia ziadna, uplne bez zmeny. Okrem ozonu som nic ine neskusal, no ak neratam kupele, lieky, rehabky...

tomasBB

Myslim konzultaciu dnes na neurochirurgii v BB s panom Knazovickym. No ja som tiez rad ze ma bude operovat prave on.

makaronka123

TomasBB,
myslíš konzultáciu v tej ambulancii bolesti? Budeš tam hneď aj hospitalizovaný? Alebo??
Čo sa týka Kňazovického, on v BB operoval môho otca už pred rokmi a tiež si ho chválil. Chrbtica mu však nevydržala a tak ho potom operoval druhýkrát. Ale to nesúvisí s jeho odbornosťou, ale skôr s chrbticou samotnou.

tomasBB

Zdravim, bol som dnes na tej konzultacii a vyslo mi to na 28.12 takze silvestrovat budem v nemocnici. Dufam ze uz budem mat pokoj potom

mucike

ahojte,

tak dnes mi prisla pozvanka do NRC Kovacova na 11.1.2010.tak uvidime...
od pondelka ma pobolieva chrbat ale inej casti asi L2 L3 , dufam ze to mam len natiahnuty sval , lebo v nedelu som doma zakopla tou chromou nohou a urobila som pradny predklon , prve co ma napada je zas prasknuta platnicka ...dufam ze nie , pockam do pondelka a potom letim k neurolog. nech ma posle na CT....
:O(

mrska

ozaj ludkovia,kupila som si tu klakacku k PC,teda objednala,ale fajnova vec,nastavitelna,stale som vystreta.stala ma 69,90 aj s postovnym.ale oplatilo sa.uz som aj trochu piekla kolaciky so synom,takze je to zatial fajn.ahojky.

mrska

ahoj lakernik.som rada ze sa ti to podarilo,tam dostat.a dalsia moja rada je ze musis tak v polovici januara zavolat do Ružomberka,ci ti to uz poslali na poistovnu,a kde na poistovnu,do ktoreho mesta.musis na to tlacit-jemne,a potom volat na poistovnu aby ti to schvalili co najskorej,ze mas bolesti,lebo oni tiez radi vsetko zdrzuju.mne to tam poslali v pondelok,na poistovni Apollo to mali vo stvrtok,tam mi pani povedala nech zavolam v piatok poobede,a ked som tam volala uz to bolo schvalene,a v pondelok to posielali naspat do Ružomberka.ja som žhavila linky.držim moc palce.ahoj.

matino30

ahojte ...

pro ty co chteji videt svuj problem nejen napsany v karte

vsechny diagnozy,
vysvetleni vsech pojmu degeneracie a poskodeni chrbtice s primo s obrazky

oboznameni s diagnozama,
velmi dobre propracovany material primo s foto jsem zavesil na rapid

subor je pdf.komprimovany v rar.

tu je link :(rapidshare.com)

zatim zdravim a preji hodne zdravi
(matino30@azet.sk)