Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
este mam otazku na tych co su uz dlhsie po operacii,mavate este bolesti,nie neake silne,ale su?ja som skoro 3 mes.po operacii,a trochu ma pobolieva na lavej strane krizov,teda od vcera,ale nie stale,len pri neakych pohyboch,a este aj ta noha sa niekedy prihlasi.ako ste na tom?
ahojte vsetci.tomas neboj len vydrz a drz sa rad lekara.
Ahojte všetci, chcem sa opýtať či už niektorá s touto diagnozou čakala babätko a ako to dopadlo...dakujem vopred za príspevky..
tomasBB.nemylis sa na tom teraz nemozes sediet.podla toho kolko mas zakazane sediet,ja som zacala na to sediet asi 7-8 tyzdnov po operacii,ale tiez iba zo zaciatku na cvilu.tak teraz dodrzuj co ti nariadili ale poctivo,na sedenie mas cas.ta klakacka ma ten ucinok ze mas kolena nizsie ako bedra,tak mi to aj povedali v nemocnici-nesediet tak aby si nemal vyssie kolena.drzim palce.ahoj.
makaronka123
Dakujem aj tebe prajem skore uzdravenie :) No ja som zistil ze co kam ma ist ale ja som skor cakal ze mi pride taka klakacka kde ta vacsia cast bude nieco ako opierka chrbta aby som na tom mohol "sediet" pocas tych 6 tyzdnov po operacii kedy sa sediet nemoze. Lebo myslim ze teraz by som si na to nemal sadat lebo je tiez sedenie akokeby normalne alebo sa mylim?
tomasBB,
ono to vlastne aj je stolička. Nemám možnosť poslať foto lebo som teraz hospitalizovaná v nemocnici, ja kľakačku používam už dva roky. Na menšiu čast si položíš kolená a na širšiu zadok. Neviem, či ti to takto pomohlo. Držím palce na zotavenie.
Zdravim, som 10.den po operacii a mam sa celkom fajn bolesti ani necitim uz pomaly. objednal som si klakacku zo stranky -odkaz odstránený- ale zda sa mi ze mi prisla daka blbost. preto by som chcel poprosit tych co ju maju ci by mi mohli poslat foto ich klakacky lebo tato moja vypada skor ako stolicka.
Dakujem :)
aj ked neskoro, ale predsa, vsetkym vela zdravicka :)