Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

milka 3

Dakujem a omluvam sa za taku otazku ale uz som sa bala ze budem musiet odlozit operaciu a to by som moc nechcela lebo tie bolesti ale ved co budem hovorit kazdy kto ich mal ten vie este raz dakujem

karlos

Duri85:
Najlepšie začať čo najskor, ale len ak ti to nespôsobuje bolesti. Ja som tiež po L5-S1 začal už na posteli pár dní po OP, potom na žinenke. Potom som asi po mesiaci začal chodiť na rehab.cv. do nemocnice. A odvtedy stále cvičím už cca 4 rok.Oplatí sa to dodržiavať!

veeveerkaa

milka 3,

operovat ta mozu, no len bude to asi o dost neprijemnejsie, spytaj sa na to priamo svojho lekara, co ta bude operovat.

duri85,

ja som zacala cvicit take lahsie cviky hned na druhy den po operacii a potom postupne mi pridavali... na stvrty den, ked som uz chodila som cvicila celu zostavu.

duri85

ahoj všetci.

Som 15 dní po operácii platničky L5-S1.
Chcem sa opýtať,kedy je najlepšie začať
s rehabilitačnými cvikmi.

milka 3

Ahojte mam taky problem 8.11 mam nastupit do nemocnice na operaciu hernia disku ale 9.11 by som mala dostat menstruaciu mala som ju dostat az okolo 15.11 ale teraz som ju dostala skor a po vypocitani dni to vychadza na toho 9.11 co mam robit poradte prosim ci ma mozu operovat.