chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

Martin_242

miselka: To by si mala predsa vidieť, to už je veľmi slušné, 3,5 kg.
A neskúšala si sa predtým odmerať?
Ako dlho držíš diétu?
Ak si len nedávno začala, veľa z toho môže byť práve voda.
Cvičíš popritom, poprípade športuješ?

barbinka: No ale ja si rád s Tebou píšem, si taká otvorená, milá osoba.
A mňa to naopak baví, lebo to Teba nebaví :)
Máš pravdu, ja som nič nevyštudoval, potichu Ti závidím a so slinou v kútiku píšem túto správu, aby som aspoň trošička vykompenzoval svoj pocit menejcennosti.

barbinka

martinko: mne je jedno, čomu ty veríš. mysli si, čo chceš a ja viem svoje. mňa tvoj názor nezaujíma. závidíš asi, lebo ty si nič nevyštudoval, že? preto taká reakcia. ale nikdy nie je neskoro začať. a už mi nepíš, nebavíš ma.

Martin_242

arbinka: Vidíš chrobáčik, aj ja robím šport, aký ma baví.
Dokonca ani nadváhu nemám, už máme druhú vec spoločnú.
No a to je úplne samozrejmé, že počítaniu energie rozumieš, veď máš predsa špecializáciu, ba dokonca aj štátnicu!
Ešte si niečo vymysli, nech sa pobavím, určite Ti to uveria aj ostatní, podobne naivní ako som ja :)

barbinka

martinko: ja sa tiež nenapchávam sladkosťami, ale raz za čas si dám a je to moja vec. a tenis nehrám preto, aby som chudla, ale preto, že ma baví a je to môj najobľúbenejší šport. troška ti to nevyšlo martinko, že? som zvedavá, čo si teraz vymyslíš. tvoje počítanie kalórií som pochopila už dávno možno aj pred tebou. ale ja sa tým riadiť nepotrebujem. nadváhu nemám. mne radiť nemusíš, lebo možno máš nejaké poznatky, ale dosť slabé.

cloe007

jeej ako si tu veselo debatujete :)
uz som aj zabudla, ze tuto temu som vlastne zalozila ja na svoj problem :) ale tak fajn...vdaka za vasu ochotu pomoct mi =)

Martin_242

barbinka: Srdiečko moje milené, najmúdrejšie na tomto svete, ako aj v ostatných galaxiách a priľahlých štvrtiach, ja si kalórie nerátam, (mimochodom, u náš sa už dlho používajú kilo Jouly), to, že som si vytvoril nejaký profil a vypočítal energetickú hodnotu jedál, ktoré prijímam a podľa toho si zostavil jedálniček svedčí o niečom, čo Ty nikdy so svojou makovičkou zjavne nepochopíš.
Pekne si dopraj čokoládku a choď si zahrať tenis, je to super šport.
Ja sa budem prizerať, ako pritom spaľuješ tuky a budem sa popri sedení na Empire čudovať, čo si to za zázrak prírody, kedže ja bežať nedokážem :)
Možno je to ale len tým, že nemusím, alebo je to tým, že sa nepchám čokoládou.
Závislosť na sladkostiach nepestujem.

Najčítanejšie články