Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

poliewoocka

Ale aka ironia, mna to NAOZAJ ZAUJIMA. CItam tu tvoje rady a uprimne, vyznas sa a mas aj ovela viac skusenosti. Vies, ja len preto, ze cvicievam hlavne vecer okolo siestej, co ty na to, poprip. mi poradit.

Martin_242

ivuša: To, čo tu už RNG objasňoval bolo, že je jedno, či beháš, alebo len chodíš, nejde o rýchlosť, ale vzdialenosť. To znamená, že môžem za pol hodinu ubehnúť 5km, ale spálim rovnako energie, ako by som tých 5km prešiel.
Behom likvidujeme v prospech energie okrem glykogénu aj telesné bielkoviny a to predsa nechceme.
Toľko k využívaniu energie.
A k využitiu tukov: tuky (nasýtené mastné kyseliny) sa využívajú len na tvorbu telesného tepla, nie na mechanickú energiu (to len pri nižšie uvedenej ketóze).
Pre to je podľa mňa lepšie dočasne nedodávať do tela stravu, z ktorej sa tvoria prednostne tuky, ale dodávať len toľko a v takom zložení, aby malo dostatok energie na pár hodín a nechať telo, nech čerpá existujúci telesný tuk na tvorbu telesného tepla, napríklad v noci má na to dostatok času (ale aj cez deň).
Neviem, či som to zrozumiteľne vysvetlil, ale hádať sa tu už nebudem.
Okrem toho behanie je najhoršia možnosť pre obéznych ľudí, príliš zaťažuje kolenné kĺby a srdce.
behat: Nie, to vôbec nie, to sa nedá takto paušalizovať, záleží od množstva spotrebovanej energie.

poliewoocka

Martin, jedna technicka otazka:) napis mi prosim ta tvoj nazor na cvicenie v priebehu dna. Co rano, co vecer a tak. Velmi ma to zaujima.
Dakujem:)

ivuša

no ja som dala dokaz, chemicku strukturu, toto ma podstatu v biochemii a myslim, ze za tych x rokov, co furt hovoris o zastaralych skriptach sa ich struktura nezmenila... vies, ja som sa tu na obhajobu snazila poskytnut aspon nieco, ael ty ee... to, ze ti to RNG obiasnil..co ti obiasnil?..no tak mi to vysvetli, nech nezomriem sprosta a nevedoma, ze tuk sa spaluje lepsie za anaerobnych podmienok
no a k tym tukom a ich vyuzitiu... bavili sme sa tu o prebytocnych tukovych zasobach a tie si telo robi koli izolacii-termoizolacne funkcia a ako rezervu, je jasne, ze tuk ma v tele eset mnoho inych funkcii, cez rozne katalizacne, enzymaticke,obranne, ochranne...

Martin_242

mackousko2: Samozrejme, že pri ketóze telo vytvára energiu aj z tuku, vtedy fyzická aktivita skutočne núti telo využívať tuk na tvorbu mechanickej energie.
No a s Clenbuterolom to ide jedna radosť, naozaj veľmi účinná látka..
U nás sa vyrába vo forme lieku - Spiropent, ktorý obsahuje Clenbuterol Hydrochlorid 0,02mg v jednej tablete.
Samotný Clenbuterol zrýchľuje bazálny metabolizmus o približne 10%, takže vieme, načo sa s obľubou používa.

ivuša: Tak sa mi zdá, že som to bol ja, kto chcel nejaký vedecký dôkaz.
A nedostal som ho.
Okrem osobných útokov, samozrejme.
Opäť si ma rozosmiala tou funkciou tuku ako "rezervou na zlé časy".
Naozaj veľmi konkrétne...
Takže "zlé časy" pre telo znamená aeróbna aktivita?
Zvláštne, že viac o využití tuku vedeli aj fínski vojaci v rusko-fínskej vojne v 1938.

barbinka: Musím Ťa sklamať chrobáčik, ale bohužiaľ pre Teba budem pôsobiť v každej téme, v ktorej budem chcieť, tie odporúčania, kam môžem alebo nemôžem prispievať si nechaj pre niekoho, kto je Tebou úplne očarený, ja to ale niesom.
Vidno, že sa vyznáš, pretože určenie si energetického príjmu na deň a jednotlivé jedlá je prvý krok, "zdravá" strava nestačí, nakoľko z nej môžem prijať 20 000 kJ, ale aj 5 000 a to je trošku rozdiel.
Tak sa radšej napchávaj, aby si prebytok energie musela každý deň chodievať vybehať, zlatíčko.

ivuša & barbinka: Ak vám priveľmi vadím, odporúčam vám moje príspevky absolútne ignorovať.
Takým spôsobom sa ma zbavíte oveľa skôr :)
Prajem vám všetkým príjemný deň!

mackousko2

Martin_242: A co tak za predpokladu, ze pojdem cyklicku ketogennu dietu do toho si dam clenbuterol a pocas diety budem behavat aj teraz si myslis ze behanim sa neda spalit tuk?

ivuša

no a na obiasnenie primarneho vyuzivania tukovych zasob, je to termoizolacia a zelezna rezerva na zle casy :P .. no ale ako pozeram, martin nam tu velmi tie jeho zahadne vedecke vyskumy nepodlozil ziadnym dokazom...