Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

Martin_242

barbinka: Moja mailová adresa je kde? No predsa stačí klik na môj nick :)
Ja som z Teba nespravil štvortitulovú, to Ty sama, musíš lepšie čítať.
Ale už je to jedno, ukončil som tú debatu.
Naozaj Ti nezávidím vysokú školu, prečo by som aj mal závidieť?
Idem o políčko ďalej :)

barbinka

martinko: daj mi mailovú adresu, pošlem niečo oskenované zajtra z roboty, dobre? ja sa nenafukujem, ale vravím pravdu a ty to nejako nevieš stráviť. jak mi je fajn, zahrala som si tenis, zaplávala si v bazéne, zase som niečo schudla, jaaaaj. martinko koľko máš rokov? mám pocit, že si o sebe myslíš, že si naj a nikto na teba nemá. opakujem ja som sa nepotrebovala chváliť, to ty si zo mňa spravil človeka so 4 titulmi a ak si nepamätáš, čo píšeš, tak si to prečítaj spätne.

Martin_242

Volajú ma Macko Uško lebo smiešne uško mám. Huncút som a rád sa hrám s humorom je predsa fuška všetky deti rád ja mám to je heslo Macka Uška...

ivuša

ale sa nam tu krasne rozbehla diskusia :D ... ja som napriklad behanim schudla tuk, a nabrala aj dake svaly, dokonca aj na rukach citim ako sa mi vytvaraju pevnejsie svaly a pritom neposilujem, len beh... minuly rok sa mi stalo, ze ked som behala, tak sa pridal aj taky riadne svalnaty chalan, ale ten beh bol velmi vtipny :) nohy nasiroko, ruky nasiroko, preto vy nebehate

Martin_242

barbinka: Ešte mi niečo odpíš, nech sme si kvit a potom navrhujem uzavrieť mier, alebo aspoň prímerie.
Aj tak sme si z toho spravili chat :)
Admin nám to premaže, zamkne, poprípade nám dá BAN (Tebe špeciálne na IP i MAC adresu, aby bola istota).
Srandujem :)

Peace na veky vekov... :)

Martin_242

barbinka: Veru veru, musím Ťa pochváliť aspoň ja, keď už to nik neurobí, niekto sa musí postarať o Tvoje ego, či nie?
Inak uvedomuješ si vo svojej naivnosti, že 4 tituly si dala sama sebe?
Ale máš pravdu, dnes už má VŠ kde kto, len my dvaja ešte nie a je to smutné.
Ja s tým žiť dokážem, ale Ty asi nie, preto sa tu nafukuješ, aké máš vzdelanie a pôsobíš smiešne.
Ozaj, odkiaľ vieš, aké mám vzdelanie ja?

barbinka

martinko: ja sa nechválim. to ty ma chváliš sám a ani si to neuvedomuješ, ešte si mi aj 4 tituly dal. nie som enormne vzdelaná, mám za sebou VŠ ako kopec iných ľudí, nie je to v dnešnej dobe niečo extra. dnes už má VŠ skoro každý, no ale okrem teba martinko.