Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

Martin_242

barbinka: Heeech, mne sa naopak páči, ako sa tu neustále vychvaľuješ s tým, aká si enormne vzdelaná a čo všetko si študovala :)
Nuž veru neviem, kto tu zo seba robí blbca, ale budem to asi ja.
Ja by som Ti tie 4 tituly dožičil, úprimne, mohla by si aj na iných fórach predvádzať, aká si bystrá.
Nuž, rodičia z teba majú zaiste radosť, ja by som bol naviac i pyšný :)

barbinka

martinko: ja má vyštudovanú len jednu školu a to, že som študovala aj psychológiu, neznamená, že na inej škole. weeej, martinko náš múdry nevychádza ti to nejako. si myslíš veľ o sebe a robíš zo seba blbca. to, že som mala štátnice zo č predmetov neznamená, že má z toho 4 tituly, vieš? jaaaaaj, tuším ťa chytrosť obišla.

Martin_242

mackousko2: Tak tak, behaním síce ide hmotnosť dole, ale veľa z toho je svalovej hmoty a máloktorý chlap chce vyzerať ako palička.
Ja jem 8 krát denne menšie porcie, pomaličky nechávam telo využívať tuk, popritom cvičím, svalová hmota pomaly rastie.
Na jeseň dám zasa objem :)
Inak ten Clenbuterol je fajnovka, ak si ho teda vieš zohnať.
Pokiaľ nemáš problém so srdcom alebo tlakom, môžeš ho pokojne nasadiť, ľudia z toho robia veľké bububu, keď počujú slovo efedrín alebo clenbutreol, pritom sú to neškodné látky (u zdravých ľudí a primeranom dávkovaní).

Martin_242

miselka: Vidím, že už si Ťa do parády zobrala naša barbinka, ona Ti určite poradí lepšie ako ja, má na to dokonca školu.
(ja budem radiť radšej v jednoduchších veciach, napr. ako sa zapaľujú zápalky atď.)
každopádne, ak držíš diétu len chvíľu, s veľkou pravdepodobnosťou si stratila hlavne vodu, preto to ešte nevidíš, ale dobré znamenie je, že váha ide dolu, tak to nevzdávaj, kopec ľudom váha neklesne, nech robia, čo robia.

barbinka: Zasa Ťa musím pochváliť, lebo si veľmi presne odhadla moju osobnosť: som obmedzený a prízemný človek.
Len si zabudla napísať, že aj veľmi zakomplexovaný, lebo aj to je pravda.
Mrzí ma to, že si to neuhádla hneď!
Jediná možnosť, prečo som Ti to napísal je, že Ti závidím vyššie vzdelanie.
Oklamala si ma! Máš vyštudovaných dokonca niekoľko škôl, medzi nimi aj psychológiu, keď si ma takto trefne odhadla!
Jediný technický problém môže byť, že sa Ti toľko titulov nemusí zmestiť na občiansky preukaz.
Nemôžeš ma bohužiaľ počúvať, lebo si mi neposkytla Tvoje ctené telefónne číslo, preto píšem a okrem toho, v styku s vysokoškolsky vzdelanou a nepomerne inteligentnejšou osobou mám pocit neistoty, podradnosti, klopím zrak, neviem sa sústrediť na otázky, ani na odpovede, potím sa a pomočujem sa :)

mackousko2

Musim sa zastat Martin_242-a v oblasti chudnutia viem, ze ked som bol dost viac nez tusty tak som zacal behavat ale jediny vysledok bol len ten ze som odpalil takmer vsetky svali a tuk sa ma drzal sice nie tolko ale este sa ma trocha drzi. Pre niekoho kdo sa snazi udrzat hmotu je behanie nepredstavitelne za normalnych podmienkach a myslim ze vecsinou babam je jedno ci maju dajaku svalovu hmotu.

barbinka

miselka: ja ti poradím, keď máš záujem. ja meriam 164cm a teraz mám 56,5kg, mala som ešte 14. apríla 61,7kg. tak ak máš záujem ozvi sa.

miselka

martin
vies ja moc dlho nedrzim, len sa snazim dodrziavat pitny rezim a pravidelnejsie sa stravovat. merat som sa nemerala. a teraz som aj chora, cize moc nejdem a aj tak vsetko vypotim. cize mam moje miery su teraz 165cm/necelych 60kg

barbinka

martin: vieš také niečo napíše len obmedzený a prízemný človek. ja si nemám čo vymýšlať. tak potom mi to vysvetli, že prečo si to napísal? prečo by som to nemohla mať vyštudované? počúvam. mňa napadla jediná možnosť, že len závidiš a preto si to napísal.