Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

barbinka

renatka: ja ti odporúčam radšej nejaké bielkoviny, napr. cottage so zeleninou, alebo tuniak so zeleninou, samozrejme menšie množstvo. a tiež podľa toho o koľkej je tvoj čas po cvičení?

renatka25

barbinka budem ti velmi vdacna ak si najdes chvilocku:)
ak chce clovek schudnut a zmensit objem (nechcem nabrat na objeme alebo mat extremne velke svaly) co mam jest po cviceni? viem ze nieje dobre ist hladna spat a tak rozmyslam co je lepsie ci jablko alebo bielkoviny radsej- cottage ci acidko a tak:)
dakujem:)

Martin_242

barbinka: Aj mňa to už prestalo baviť, pravdu povediac :)
Nuž, 29 mám zatiaľ...
No ale utekám rýchlo k lekárovi, ani do práce som nešiel, ale mám aspoň predĺžený víkend.
Aspoň niečo.

Ahoj

barbinka

martin: ok, však sme rozumní ľudia, už ma to nebavilo. ja som len napísala, čo si myslím. koľko máš rokov martin?

Martin_242

barbinka:
Týmto zakopávam pomyslenú vojnovú sekeru!
Howgh!
Nebudeme si liezť do vlasov, ja ich okrem toho mám už beztak pomenej :)

barbinka

martin: takže mier, ok? ja sa nebudem navážať do teba a ty do mňa.
a ešte niečo martin, ja som nevravela, že tvoje názory a poznatky sú zlé, len sa s niektorými nestotožňujem.

barbinka

martinko: čo ja viem, či tam chodievaš? ja na túto moju tak raz za mesiac. preto som sa pýtala, že kam to chceš poslať. ale kašlem už ja na teba. nebudem si kaziť pekný slnečný deň.