Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

ivuša

nemyslis si, ze ked ty spis, tak v tvojom tele neprebiehaju ziadne reakcie :D niektore deje su spomalene, ale prebiehaju ..aj energiu vyuzivas aj vnoci, mozes aj schudnut v noci :) .. mam aj taku knihu, ze chudnutie spankom, len som nemala cas ju este ani len otvorit :P

renatka25

no dobre ale kedze sa dlho travia tak mi ani nevytravia v noci :)) nie? ok ale verim vam tak to budem riesit tak:)

ivuša

bielkoviny sa ti hlavne neulozia v pohobe tuku, tvoje telo ich dlhsie travi, tak na dlhsi cas zasytia... no a ked si das po cviceni bielkoviny, tak ej to dobre na regeneraciu svalstva, ku ktorej dochadza v noci

renatka25

barbinka stravu obmedzujem az moc:) ale vraj nieje dobre po cviceni vobec nic nejest tak rozmyslam ze co bude naj:)

barbinka

renatka: tak keď chceš schudnúť, tak musíš ísť na diétu. keď sa v strave neobmedzíš, tak neschudneš. cvičením si len vyformuješ telo.

renatka25

barbinka a nieje to tak ze po cviceni ked si das bielkoviny tak ti narastu velke svaly? ale zase ked nebudem mat svaly tak mi bude malo spalovat tak neviem teraz- taky pohar acidka myslis ze moze byt ok?
miery mam take ze sa hanbim to sem dat :))) proste chcem dat dole z objemu :)

barbinka

renatka: napíš mi svoje miery ešte. ja som inak nabrala z posilky, mala som väčšie a to už nikdy nechcem, preto sa inak stravujem, lebo chcem schudnúť a popri tom športujem.