Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

cloe007

ved ja nechcem mesacny zazrak...a mam aj tuk...prave preto sa pytam ze ako schudnut a popritom postupne makat aj na tehlickach...myslis ze do 3 mesiacov sa to neda zvladnut? (to nebola ironia, ale normal otazka, aby si sa neurazil alebo co :) )

Martin_242

Nechcem mudrovať, ale aby sa Ti za mesiac vytvorili "tehličky", to by si musela mať neuveriteľnú genetiku a samozrejme minimum podkožného tuku na bruchu.
Tie tehličky tam máme všetci, každý iného tvaru a veľkosti, len nieú vidieť práve pre tuk.
Samotné svalstvo brucha, podobne ako nôh potrebuje veľmi veľa času a námahy, aby začalo viditeľne rásť.

cloe007

podla mna je to riadne malo...kedysi som zmakla 500-1000 za den...ale to boli prazdniny....som naraz robila 100 a za 2 tyzdne som mala 2cm dole....normalne :D a bez upravy stravy
no bud robim skracovacky, alebo tak, ze lezim a prilozim k sebe nohy ves...alebo take ze mam vystrete nohy a do kriza prikladam nohy a laket....chapes... a chodim korculovat.....a ted sa bezim opalovat kym je slniecko aby som nestihla burku....pekny den :-*

behat

neni zac:),
100brusakov:-o dost na dievca..
pri takomto pocasi a s tymi brusacikmi, by sa za mesiac mohli ukazat dake tehlicky:)
A ake robis brusaky?

cloe007

behat
no ide ako ide.....po troch dnoch este nic nevidim :D ale chodim korculovat a vcera vecer som spravila 100brusakov...cely den som nebola doma, takze som nemala cas, a dnes skola, takze tiez planujem makat na brusku vecer...juj ale sa tesim o mesiaac :) som si ista ze uvidim aspon male vysledky :)
a vdaka, ze sa o mna zaujimas aspon ty :-*

Martin_242

Nechcem tu nijako zasahovať, ale bezprostredne po cvičení sú najdôležitejšie monosacharidy, napríklad glukóza, ktorá sa okamžite strávi a ukladá ako glykogén do vyčerpaného svalstva.
Glukóza má vysoký glykemický index a vylúčenie inzulínu do krvi spôsobí transport živín do svalstva.
Tak začína regenarácia.
Bielkoviny je lepšie prijať o niečo neskôr, tak do hodiny po tréningu.
pred spaním tiež doporučujem bielkovinové jedlo, bielkoviny, ako tuná spomenuli sa trávia dlho, v noci ešte dlhšie, ale výhoda je tá, že nútia pracovať žalúdok, takže v noci je energetický výdaj omnoho vyšší, ako by sme šli spať s prázdnym žalúdkom.
A bielkovín sa netreba báť, ako tuk sa neuložia.

ivuša

neviem ako ty, ale ja ked mi maximalne skvrka v bruchu nezaspim .. ale ani to nepovazujem za dokaz chudnutia to skvrkanie :P

renatka25

ja viem ze sa nieco deje aj vnoci ale doteraz som mala (trosku este mam ) taku milnu informaciu v mozgu ze v noci chudnem len ked mi max skvrka ale vraj to nieje dobre tak preto zvazujem a zistujem ze co obnasa to keby som si dala na vecer torchu bielkovin neze rano vstanem ako sumo zapasnik :))))